|
||
Burda Sitelerde Bulduğum Bütün Yazı Effectlerini Ekleyeceğim(Resimli ve Ayrıntılarıyla).Hergün Bikaç Tane Ekleyerek Forumsn'de Bir Arşiv Oluşturmak İstiyorum Şimdilik Birşey Ekliyemiyecem Saat Çok Geç Oldu Ama Yarın İlk İşim Buraya 10 Farklı Çeşit Yazı Efekti Eklicem.Bakalım Sizde Bu Yazı Efektlerini Beğenecekmisiniz?Yarının Konularından Bikaç Başlık; Buz Yazı Ateşli Yazı Metalik Yazı Neon Yazı ve Kristal Efekti Yarını Bekleyin...
|
||
|
||
Merakla bekliyorum...
|
||
|
||
BASİT NEON YAZI EFEKTİ Öncelikle Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1979 Fontunu İndirip Windows\Fonts\ Klasörüne Atın. Photoshop'ta Arkaplan(Background) Rengini Siyah Yapın(Renk Kodu:#000000).Önplan(Foreground) Rengi Şimdilik Beyaz Olsun. 1.Adım: Photoshop'ta Yeni Bir Layer Oluşturun(Width ve Height Yazınızın Rahatça Sığacağı Genişlikte,72 pixels\inch Resolution, RGB Color 8 Bit). ![]() 2.Adım: Horizontal Type Tool,1979 Fontu ve 60 veya 72 Boyutları Arasında Yazınızı Yazın. ![]() 3.Adım: Şimdi Bu Layera Layer->Layer Style->Stroke'a Girin ve Şu Ayarları Yapın. Size: 2 Position: Center Blend Mode: Normal Opacity: %100 Fill Type: Color Benim Kullandığım Renk Kodu: 00ff0f ![]() Şu An Bu Şekilde Olmalı; ![]() 4.Adım(Son Adım): Geldik En Son Adıma,Şimdi Yine Aynı Layera Layer->Layer Style->Outer Glow Uygulacağız.Ayarları Şu Şekilde; Blend Mode : Screen Opacity : %100 Noise : 0 Color : Hangi Renk Parlaklık İstiyorsanız O Rengi Seçin.Benim Seçtiğim 00df00. Tecnique : Softer Spread : 0 Size : 15 Quality Bölümü Aynen Kalsın. Ve İşte Bitti Son Hali: ![]()
|
||
|
||
Bunları Photoshop CS 2 de falan mı yaptın acaba
|
||
|
||
Evet Öyle De Interneti Sınırsız Yaptık Acaip Ağırlaştı 10 Tane Koycaktık Bi Tanesini Yapana Kadar 3 Saat Oldu.Çok Ağırlaştı Şimdi Video Deniyim Dedim Upload 2,5 Sattir Sürüyo.Saniye De Ortalama 20 KB Hızla Upload Yapmaya Çalışıyom.Ama Eklicem Bugün Bi Tane Daha Olmadı Video Değilde Resimle Eklerim.
|
||
|
||
| Yeni dersleri nezaman vericeksin kardes bekliyorum emegine saglik Gönderildi: 30 Temmuz 2007 20:13:06 Kardes devami gelmedi |
||
|
||
Çok Özür Walla Sizden Söz Veriyomda Tutamadım Internet Sorunlarım Varda Upload İşlemini Yapamıorum Fakat Şu An İyi Durumda Şimdi Bi Tane Eklicem Hemen![]() Gönderildi: 03 Ağustos 2007 18:30:46 3D Harf Dizayn(Hareketli)[Üstünde Çalıştığım Fontu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İndirebilirsiniz.] Öncelikle Bu Ayarlarla Yeni Bir Döküman Oluşturuyoruz. ![]() Ardından Rasterize ![]() ve Bu Şekilde Seçin ![]() ve Ardından Outter Glow ![]() Sonrada Inner Shadow ![]() ve Tekrar Seçimi Bu Şekilde Değiştirin ![]() Sonra Bu Şekilde Seçerek Satin Ekleyin ![]() Şimdide Dizayn İşlemimizin Son Adımına Geçiyoruz. ![]() Sonra Gerisi Kolay Resme Gerek Yok Tüm Frameleri Seçin ve ImageReady'de Açın Ardından File>>Export>>Animation Frames As Files(Renkelerin Bozulmaması İçin GIF Yapmamız Lazım) ve Ardından Çıkartılan Dosyaların Tümünü ImageRead'de Açın 1'in Sonuna Diğer Frame Leri Copy-Paste Yaparak Ekleyin. Sonuç Bunun Gibi Olacaktır.
|
||
|
||
| ÇOK SAOL HOCA | ||
|
||
| Saol ustat guzel bilgiler devamini beklerim..! | ||
|
||
| güzel çalışma gerçekten farklı ton ve renklerdede harika işler çıkartır | ||