|
||
İstediğiniz oyunları hatta fullerini bulmaya çalşırım ki büyük ihtimalde bulurum.isteklerinizi belirtin size çeşit çeşit linklerini buliyim.mesela torrent,magnet,ed2k,url vb.,isteklerinizi bekliyorum
|
||
|
||
| Metal Slug oyununun linki var mı ? | ||
|
||
| İnternet Link Bulamadım Ama Eğer Torrent veya Ed2k İstersen; Metal Slug Antology Full Ed2k Linki; ed2k://|file|[PSP]Metal.Slug.Anthology.[EUR]-[FULL].-.[ESPALPSP.com].rar|749589670|598E6098BBCCCE55F37351CDD41E42AF|/ Torrent Link; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap URL Hala Araştırıyorum Bulduğumda Onuda Eklerim. |
||
|
||
Çok sağol da ben indiremedim
|
||
|
||
| Her İkisinide Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İle İndirebilirsin Bu Arada Biraz Ayrıntılı Ad Verebilirsen Hangi Sürüm İstiyorsan Yukarıda Verdiklerim Metal Slug Ant hology. |
||
|
||
| ya kardeş çok aradım ama hep yamaları çıkıyo gta vice city bulabilecekmisin acil lazzım | ||
|
||
| Part 1 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 2 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 4 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 5 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 6 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 7 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 8 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 9 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 10 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 11 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 12 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 13 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 14 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Part 15 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Dosya Şifresi: aaley@forums@wzone.6x.to Tümünü İndirdikten Sonra Hepsini Aynı Yere Çıkart.Bu ISO Dosyası.Yani Cd Kalıbı.Nero Gibi Bi Program Kullanarak CD'ye Yazdırmalısın Ardından Oyunu Yükleyebilirsin.
|
||
|
||
| daha kısa birşey yokmuydu ya cd ye yazmadan filan | ||
|
||
Walla Acil Demişsin İlk Bulduğum Bunlardı. Bulurum Bişeyler Ama O Zaman Ayrıca CD-Crack'de Lazım Olcak.Crack'le Yapcaksın Bu Verdiklerim Orjinal Cd'den Çekilmiş Dosyalar Crack'e Gerek Yok Yani Bunlarda
|
||
|
||
| tmm ozaman teşekkürler |
||