|
||
| arkadaşlar tek bir kişiye anlık ileti gönderirken ileti alıcılara teslim edilemiyo diyo engellemede yok ç.içi ama çözemedim m |
||
|
||
Bazen oLabilen Bir Sorun Herkes Karşılaşmıştır..Silip Tekrar Kurmayı Deneyebilirsin mSn'yi..Veya Sürüm Değiştirebilirsin Farklı Bir Sürüm Kullanabilirsin..Farklı Bi Yama oLduğunu Sanmıyorum..
|
||
|
||
| msn mi açabiliyorum fakat anlık ileti göndermek için anlık ileti ekranını açıyorum ekran hemen kapanıyor.Bu sorunu nasıl giderebiliriz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür edrim kolay gelsin. | ||
|
||
arkadaşla mrb birşey sormak istiyorum.. msn sayfamı acıyorum anlık ileti için tıkladığımda sayfa hemen geri kapanıyor nedenini biliyormusunuz??? şimdiden teşekkürler...
|
||
|
||
arkadaşla mrb birşey sormak istiyorum.. msn sayfamı acıyorum anlık ileti için tıkladığımda sayfa hemen geri kapanıyor nedenini biliyormusunuz??? şimdiden teşekkürler... ![]() daha güzel anlat anlamadım ![]() |
||
|
||
mrb anlık ileti gönderemiyorum.ileti alıcılara teslim edilemedi diyor.iki adresimdende denedim olmadı.fakat email gönderebiliyorum.neyapmam gerek ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz?şimdiden teşekkürler.
|
||
|
||
| sorunu kökten hallediniz msn yi denetim masasından sonra da regediten silin tekrar kurun ne sorun varsa berabrinde giderilmiş olur boşuna kafa yormayın oluyor böyleşeyler bilhassa yeni msn 9 0 oluyor neyse dediğim gibi yapın bence kolay gelsin |
||