|
||
Messenger live Plus İle Çevrim Dışı Oturum Açanları Görmek+Mesaj Yazmak! İlk Önce Messenger Live Plus Sahibi Olmanız Gerekir. Şimdi yapacaklarımı resimler yardımı ile izleyerek birebir yaparsanız sonucun %100 çalıştığını göreceksiniz.! ----> Plus/Özellikler (Ve ya Tercihler)/Özelleştir/Olay Uyarılar'ını seçip devam ediyoruz! ![]() ----> Daha sonra "Ekle" diyerek çevrim dışı olduğu zaman öğrenmek istediğiniz kişiyi seçiyoruz. ![]() ----> Kişiyide seçtikten sonra "Kullanıcı Oturum Kapattı" Seçeneğini seçip devam ediyoruz! ![]() ----> Bu bölümde ise kullanıcı oturum kapattığında yani çevrimdışı olduğunda ister sizin belirlediğiniz sesle ister otomatik sesle uyarır. ![]() ---> "Bitti" seçeneğini tıkladıktan sonra uygulayıp işlemimizi sonlandırıyoruz.! ![]() Daha sonra kullanıcı çevrimdışı olduğu zaman sizi sesle uyaracaktır.Sizde istediğiniz gibi bişiler yazıp karşı tarafı delirtebilirsiniz.!anlatım başkasına aittir kolay gelsin ![]() |
||
|
||
Teşekkürler Bu Yöntemiönceden Kullandım işe Yarıyor
|
||
|
||
Ben Teşekkür ederim[/b
|
||
|
||
Çok güzel Bir Bilgi Mertcan..Eline Sağlık
|
||
|
||
| saol paylaşım için | ||
|
||
ßen Teşekkür ederim Arkadaşlar sizde Saolun
|
||
|
||
Deneyen Arkadaşlar Var mı
|
||
|
||
ßen Kullanıorm Gayet işe Yarıyo Kullanıcı Oturumu kapattı diye geçiyor...
|
||
|
||
Sanki Bana Oturum AÇtı Olarak olması gerekiyor gibi geliyor
|
||
|
||
inanmıyosan deneyip görebilirsin Jackal
|
||
|
||
| Başka Bi Sitede De Oturum Açtı Olarak söyleniyor. Deneme İmkanım olmadı. O yüzden Soruyorum... | ||
|
||
tmm ben Kullanıorm Kullanıcı sign out die yazı gelior sesli..Denersin Boş bi wakit bulduğunda
|
||
|
||
Bunu bende kullaniyorum gercekten süper bisey msn de kimin oldugunu görmek ama suan konusmak istemiyosan cevrimdisi takil hehe
|
||
|
||
Kullanıcı İlk oturumunu açarken çevrimdışı göster diyerek açtığında uyarı gelmiyor. Ancak Çevrimiçiden Çevrimdışı göstere geldiği zaman uyarı veriyor öyle mi ?
|
||
|
||
| yok kardeş ben kendimde denedim.Oturumu kapatsada çevrimdışı göstersede uyarı geliyor.Maalesef...durum budur... | ||