|
||
SELAM ARKADASLAR BENİM SORUNUM ŞUUU PCYI ILK BASLATIP MSNI ACTIGIMDA MSNI ACMIYOR VE 80072746 HATASINI VERIYO ONARIYORUM FAKAT BI ISE YARAMIO BI FAYDASI OLMUYO DAHA SORA DENEDIGIMDE ISE 80072745 HATASINI VERIYOO AMA PCYI TEKRAR BASLATTIGIMDA MSNI ACABILIYORUM FAKAT BUDA BENI ZORLUYO YANI PCYI IKI KEZ ACIP KAPAMAK ZORUNDA KALIYORUM SANIRIM ILK ACILDIGINDA SINYAL GELMIYOMUS MSNE BI COK YERDE COZUMUNU ARADIM FAKAT BULAMADIM LUTFENNN BANA YARDIMM EDINNN NOLURRRRRRR CVP BEKLIORUMMMMMM
|
||
|
||
| MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri ---> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
(CMD ekranı gelince ipconfig /flushdns yaz.) bu bolum cıkıyo ama tam olarak neresıne yazıp duzeltecegımı bılmıyorum bıraz daha konuyu acark cvplarsan cok sevınırımmmmm cvp beklıorummmmmm
|
||
|
||
| CMD ekranına Ulaşmak İçin Başlat Donatılar Komut İstemi Yapın | ||
|
||
yaaa tamam o bolumu acabılıyorumdaaa nersıne eklıcem bu ipconfig /flushdns yazısınıı ve nereye basıcam onu anlamadımmmm
|
||
|
||
| Ordakileri Yazıp ENTER e basacaksın O kadar. | ||
|
||
tamam onu hallettımde sımdı bu sorunun coummundee forumda cevrımdısı calıs fılan yap dıoo onlarıdamı yapıcam yoksa o ayrı bı cozum bu komut sıstemı olayı ayrı bı cozummmuuu yada bastan hepsınımı yapmam gerekıoyooooooo
|
||
|
||
| Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ya arkadaşlar bn bi program indirdim vermişiniz bi dosya çıktı tmm bişey yapmadım ona sizin dediğiniz cmd yide yaptım olmuyoo hiç bişey =( | ||