|
||
| Kendimizi nasıl hissettiğimizi mizahi, edebiyati, felsefi bir şekilde içimizden gelerek yazalım. Mesela ben kendimi zorlayarak iyi hissetmeye çalıştığımı hissediyorum ya siz.... |
||
|
||
| Bende Boşuna Kürek Çırpmış bir Balıkçı gibi Aynı yerde Tökezliyip Duran!! | ||
|
||
| bende bilgisayarın başında bişeyler öyrenmeye çalışan biri | ||
|
||
ben bugün kendimi çookkk mutlu hissediyorum
|
||
|
||
bende bilgisayarın başında bişeyler öyrenmeye çalışan biri Peki Bunuda Öğren Madem. Öyrenmek değil öğrenmek, Herkez değil herkes, eylenmek değil, eğlenmek... Bende kendimi Söylediklerini dinlemeyen öğrenciye kızan bir öğretmen gibi hissediyorum... |
||
|
||
bende bilgisayarın başında bişeyler öyrenmeye çalışan biri Peki Bunuda Öğren Madem. Öyrenmek değil öğrenmek, Herkez değil herkes, eylenmek değil, eğlenmek... Bende kendimi Söylediklerini dinlemeyen öğrenciye kızan bir öğretmen gibi hissediyorum... oluyor öyle kazalar ya yazarken elin gidiveriyor |
||
|
||
| Elin kaysa yanındaki harfler çıkar. Pek el gidivermesine benzemiyor ama hadi neyse... | ||
|
||
| ben de kendimi her gün bilgisayarın ve playstation 2 nin bşında oturup eğlenen bir adam gibi hissediyorum | ||
|
||
| acaba birisi bana imza bölümüne nasıl yazı yazdığını söyleyebilirmi? şuan çok sıcak olduğunu hissediyorum |
||
|
||
| bilgisayar başında acıkmış biri olarak hissediyorum (aaa öyleymiş zaten) | ||