|
||
Bana Herşeyi Verseler oNu Yemem ![]() Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| iğrenç ya...bana ne verirlerse versinler asla öyle bişi yemem.gende büyük konuşmayayım ama yiyemem ya .. | ||
|
||
Büyük Konuşmamak lazım hayatta nelerle karşılalasacagımızı bilemeyiz Ben yemem boyle bişey yani
|
||
|
||
evet konuşmamak gerekiyor.büyük konuşanların başına muhakkak konuştukları olay geliyor
|
||
|
||
Tekrardan paylaşım için tşkr ewet haklısın dediklerimiz hep başımıza geliyor napalım kader utansın ben niye utanıyım demi )
|
||
|
||
| çok yanlış bir kelime aslında ''kader utansın''kaderimizi yaratan yön veren bizleriz sonuçta konuştuğumuz ve yaptığımız şeyleri aklımız başımızda ve dşünerek yapıyoruz.sonuçta ALLah boşuna akıl vermemiş bize bazı olaylar vardır doğum-evlilik-ölüm bunlardan doğum isteğimiz dışında olab yani Allah tarafından kaderimiz başlangıcıdır ölüm gene öyle evlilik oda tamamen bizim yön vermemizle ilgili bir konudur.kısaca özet olarak kader değil biz utanalım yaptıklarımızdan değil mi ? | ||
|
||
Bismillahirrahmanirahim Evet Haklısın Dediklerinde iyiki bişey dedik fırcaladın hemen burda boyle şeyler konuşmayalım atılıcaz yoksa geyikte tartışalım
|
||
|
||
| Paylaşım için teşekkürler | ||
|
||
| ufuufuf pislikler ya bizde yapılarlan bize yeter | ||
|
||
Igrenc yaa
|