|
||
bunun sayesinde windowsunuzu update yapabilecek media player11i yükleyebilecek ve explorer 7yi pcnizi yükleyebilceksiniz programı indirin ve aşadakileri uygulayın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap RAR Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1-Rar içinden çıkan ROCKXP4.exe yi çalıştırın. 2-I agree yi tıklayın 3-Üstten windows key sekmesini tıklatın 4-scan tuşuna basıp kendi key inizi aratın 5-ALt tarafta modfy diye bi seçenek wardır oraya V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J şu kodu yapıltırıf modify diyin işlem bittiğinde artık yasal bir windowsunuz wardır.. |
||
|
||
| Teşekkürler | ||
|
||
Ben Teşekkür ederim
|
||
|
||
Karmayı hakkettin saoL
|
||
|
||
Sende Saol Mondy,Bu Programla daha Kolay Orjinal yapabiliyoruz.. ![]() Gönderildi: 05 Haziran 2007 22:32:08 Linkleri Yeniledim.. ![]() RaR Şifresi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Teşekkürler Mertcan. Bu da değişik bir yöntemmiş. Bi dahakine bunu deneyecem
|
||
|
||
teşekkürler paylaşım için
|
||
|
||
Ben Teşekkür ederim..
|
||
|
||
teşekkürler kanka
|
||
|
||
| bu programın sadece Microsoft Windows XP'ye uygun olarak duydum. Doğru mu duydum, yalnış mı? ßilgilendirirseniz sevinirim.. | ||