|
||
VİSTA TRANSFOrmation pogramını kurdum büntün görünüm vista gibi oldu fakatMSN çevirim içi ve dışı kişilerin göründüğü alt bülüm simsiyah iç karartıcı bunu nasıl eski haline gerilir.
|
||
|
||
VİSTA TRANSFOrmation pogramını kurdum büntün görünüm vista gibi oldu fakatMSN çevirim içi ve dışı kişilerin göründüğü alt bülüm simsiyah iç karartıcı bunu nasıl eski haline gerilir. ![]() Hangi sürüm Messengerin..? Sürümü tam olarak söle çözümü söyleyeyim. |
||
|
||
| MSN VERSİYONUM 8.0787 |
||
|
||
MSN VERSİYONUM 8.0787 Aşşağıdaki Linkten msgsres.dll dosyasını indir, bu dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger ( Msn Messengerinin olduğu dizin ) buraya at sorun düzelicektir.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: Bunları işlemi yaptıktan sonrada düzelmezse eğer ---> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
kardes zahmet olmassa linki bi kontrol et bende degistirmek istiyorum temayi dosya inmiyo linkte sorun war kestane kebab acele cevap
|
||
|
||
kardes zahmet olmassa linki bi kontrol et bende degistirmek istiyorum temayi dosya inmiyo linkte sorun war kestane kebab acele cevap ![]() Link yenilendi...! |
||