|
||
Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım Windows Vista Home Premium sürümlü ama neyaptıysam 2 gündür msn i açamadım hep hata kodu 81000306 çıkıyo karşıma. çözümü biliyosanız acil yardım edin moralim çok bozuldu
|
||
|
||
| Aynı Sorun Bende De Var Ve Bende Ne Yaptıysam Olmadı Hatta Ben Daha Önce Aynı Bilgisayardan Msne Rahatlıkla Bağlanabiliyordum Ama Şimdi Ne yaptıysam Olmuyor | ||
|
||
| Arkadaşlar sorun sizden değil... Msn sunucularından kaynaklanıyor... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Gelen ekranda Tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda gibi bir uyarı almanız gerekir. Ayrıca bilgisayarınız da bulunan güvenlik programlarının herhangi bir engelleme yapmadığından emin olun... Ayrıca Başlat==>Çalıştır yapın. Gelen kutuya Cmd yazıp enter yapın. DOs ekranı gelecektir. Orada ipconfig/flushdns yazıp enter basın. Biraz bekleyip tekrar bağlanmayı deneyin. |
||
|
||
| BADBOY SAOL ÖNERİN İÇİN AMA HALA DÜZELMEDİİ.. BAŞKA Bİ YOLU OLABİLİRMİ YOKSA SERVİSE GÖNDERİP XP Mİ YÜKLETEYİM ONDA SORUN OLMUYODU??? YAĞMUR SEN DENEDİNMİ SENİN DÜZELDİMİ BARİ.. | ||
|
||
| Sorunun Vistayla Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü Bende XP Yüklü ve Maalesef Benimde Hala Düzelmedi. İlgilendiğin İçin Teşekkürler Badboy | ||
|
||
| bilgisayarın bios tarihini güncellerseniz düzelir zaten | ||
|
||
| Hayır Sorunun Bios Tarihiyle Alakası Yok Sorun Modemden Kaynaklanıyor Modem Kendisi Bazı Sayfaları Engelliyor Sorunun Modem Kaynaklı Olduğunu Anladıktan Sonra Müşteri Hizmetlerini Aradım ve Sorun Çözüldü. Yapılandır Bölümümdeki Enforce MTU Seçili Olması Gerekiyor O Butonu Seçtikten Sonra Sorun Ortadan Kalkıyor. | ||
|
||
düzeldiğine sevindim
|
||
|
||
| Geçmiş olsun konunun açılması iyi olmuş | ||
|
||
evet ya bende de o var ya nsl gıderecem ya msn ye gıremıyorum kac gundur ınternete ggırıo msn ye gırmıo kafayı yıyecem acıl yardım![]() ![]()
|
||
|
||
evet ya bende de o var ya nsl gıderecem ya msn ye gıremıyorum kac gundur ınternete ggırıo msn ye gırmıo kafayı yıyecem acıl yardım ![]() ![]() ![]() Arkadaşım aşağıdaki işlermleri yaparsan sorun düzelir ![]() Arkadaşlar sorun sizden değil... Msn sunucularından kaynaklanıyor... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Gelen ekranda Tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda gibi bir uyarı almanız gerekir. Ayrıca bilgisayarınız da bulunan güvenlik programlarının herhangi bir engelleme yapmadığından emin olun... Ayrıca Başlat==>Çalıştır yapın. Gelen kutuya Cmd yazıp enter yapın. DOs ekranı gelecektir. Orada ipconfig/flushdns yazıp enter basın. Biraz bekleyip tekrar bağlanmayı deneyin. |
||
|
||
| ya bilgisayarın bios tarihi nasıl güncelleniyoo | ||
|
||
| dostlar sölediklerinizin hepsini yaptım olmadı [COLOR=#NaNNaNNaN]Enforce MTU[/COLOR] seçeneği nerde modemde böyle bir ayar bulamadım YARDIM!!!!!! | ||
|
||
| Sorun sizden değil. Msn sunucularında geçici bir sorun var sanırım. Lütfen bekleyip arada deneme yapın. | ||
|
||
| bu sorun bende bugün oldu yarımlarınızı bekliyorum | ||