|
||
Adı üzerinde Photoshop ile harikalar oluşturma imkânı En son versiyonu içermektedir. ![]() Açılan Sayfadaki Tüm Bölümleri indirdikten sonra bir arşiv yöneticisi, örneğin winRAR, ile bir klasöre çıkarınız ve klasör içerisindeki yükleme dosyasına çift tıklayıp, açılan yükleme arayüzünde install'e tıklayınız. Böylelikle program temp dosyalar arasına yüklenecektir. Çalışmalarınızı resim formatında kaydederken bir çakışma nedeni ile program hata vererek kapanabilir. Benim kullandığım PC lerde bu sorun olmadı ama yaptığım farklı PC'ler üzerindeki testlerde bu sorunla karşılaştım ve Sizlerin de karşılaşması Olası. Bu sebeple çalışmalarınızı önce .PSD (photoshop Design) formatında kaydederseniz daha sonra kaybetme riskiniz ortadan kalkmış olur. Ayrıca fontları da karakter hatası olmaksızın desteklemektedir. Bir dipnot: eğer ki defalarca uğraşmanıza rağmen çalışmanızı bir resim olarak kaydetmeyi başaramazsanız. File Sekmesinden Save As butonuna tıkladıktan sonra; açılan konsolda dosya türünü .PNG seçerek kayıt işlemini sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz. İndireceğiniz Dosyaların Sıkıştırılmış Klasör Şifresi: yasmine PART 1 : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap PART 2 : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap PART 3 : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kolay gelsin... Manyak bişiye benziyor...
|
||
|
||
teşekkürler Ketoo
|
||
|
||
teşekkürler Ketoo ![]() Sağol kardeşim
|
||
|
||
Demo Mu Bu?
|
||
|
||
| tskler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
![]() Demo Mu Bu? ![]() PORTABLE nin demosu olmaz
|
||
|
||
ya part1 ile part 2 aynımı ikisindede ".. part1.rar." yazıyorda??![]()
|
||
|
||
| kardes saol ugrasmıs koymussun ama çalışmıyor rar acılırken eksık cılt dıye hata verıyor? | ||
|
||
saol
|
||
|
||
saol önce sorum cs2 den farkları ne olucaktı ama sonra bide linklerin hatalı olduğunu gördüm. Teşekkür ederiz ama linklere biraz alternatif arayım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap şu işe yarıyacaktır tahminim |
||