|
||
Evet Arkadaşlar..Size Bir VideoKlip Veriyorum..Kiss Adlı Şarkının üZerine Görmez oLsun Adlı Şarkı Eklenmiş..Biraz uZun Ama Sonuna Kadar iZleyin..Çünkü Gerçekten Çok qüzel..Yorum Sizin ![]() Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Japonların Meşhur ağlatan Klibi, Türkçe $arkı gerçekten yakışmış, mutlaka sonuna kadar izleyin... Teşekkürler oZnBaHaDiR Akşam akşam duygulandırdın bizi... ![]() Not: Klipte Çalan Şarkı ---> Boys Anilar - Bizim Sarkimiz.. Gönderildi: Nisan 05, 2007, 21:03:49 Evet arkadaşlar konu tartışmaya açılmıştır, bu klipteki adamın yaptığı sizce mantıklı mı, saçma mı, sevap mı , günah mı ? bi kız için değer mi gözlerinizden olmaya... Yorumlarınızı bekliyoruz.. |
||
|
||
Kliple şarkı birbirine çok yakışmış ben çok duygulandım saol ozan.insan gerçekten seviyorsa karşısındakide sevgisini hakediyorsa herşeye değer bence...
|
||
|
||
gerçekten çok duygusalmış. canından öte gördüğü bi insan için yapılabilecek birşey.klip için teşeküler.
|
||
|
||
| çok güzell paylaşım için teşekürler arkideş | ||
|
||
Çook duygusal bi klip olmuş. Aşk dediğin böyle olmalı zaten. Sevdiğin için birşeylerden fedakarlık etmen gerekir. Gerekirse canını vermelisin. O hareketi herkes yapamaz. Helal Olsun. Bu güzel klibi bize izlettirdiğin için teşekkür ederiz OznBaHaDıR Emeği geçenlere de teşekkürler...
|
||
|
||
| cok güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler .parça da süper olmuş hanii... | ||
|
||
harika bi klip paylaşım için çok saol keşke gerçektede böle aşklar olsa ama nerdeee?
|
||
|
||
gerçekten çok güzel olmuş hemde duygusal
|
||
|
||
cuk oturmuş yaa
|
||