|
||
| slm arkadaşlar. bende iki kullanıcı hesabı var.1.kullanıcımda messnegera otomatik oturum aç talimatı vermedim ama 2. oturumumda bu var. 1. oturumda messenger gayet güzel açılıyor ve şifremi yazdıktan sonra msn oturumumu açabiliyorum.fakat 2.kullanıcı hesabımda şifre ve kullanıcı adı kayıtlı bide otomatik oturum aç var.bilgisayarı açıyorum 2.hesaba giriyorum herşey açılıyor ve sıra windows live messengera geliyor onun sağ altta iconu çıkıyor.çıktığı andaotomatil oturum açmaya çalışırken bilgisayar donuyor. Sizce ne yapmalıyım ? yardım ederseniz sevinirim.
|
||
|
||
| Hmm..Yani 2. Hesabına Giriş Yapamıyorsun öYle mi? Birde Bilgisayarın Açıkken Giriş Yapmayı Dene Aynı Şekilde Donacak mı Bakalım... Belki o Msn Hesabında Çok Fazla Kişi Wardır..Ondan oLabilir..Veya Bilgisayarının Açılışında Çok Fazla Program Açılıyordur Kilitlenme Yapabilir..Benim Aklıma Bunlar Gelebiliyor..Genede Bi Araştırma Yapacağım
|
||
|
||
| pc iki kullanıcı hesaplı ve 1. kullanıcımda msnde şifrem kayıtlı değil 2. kullanımcımda msnde şifrem kayıtlı ve otomatik oturum aç war .sonuçta iki yerdede aynı adresle giriyom.hatta çalıştırdan msconfig yaptım ve msni başlangıçtan kaldırdım.pc açıldı düzgün bi şekilde sonra msni açıyım dedim açarken oturum otomatik açıldığı için pc yine dondu. live messenger açılmadan otomatik oturum açmaya kapayabilirsem sorun süzelir bunu nasıl yaparım? |
||
|
||
| Yani 2. oTurumunu Açınca Pc oTomatik oLarak Donuyor..Anladım..Güvenli Modda Düzeltmeyi Denedinmi.?_ Bilgisayarını Güvenli Modda Aç (yeniden başlat sürekli f5 e bas) Ve oRadan mSn'nin oTomatik Açılmasını Kaldır..
|
||
|
||
| kanka bunun bana bi karı olmaz.denedim ben bunu yapınca msnin ,otomatik açılmasını kaldırmış oluyom msni kullanabilmem için sonuçta yine msni çalıştırıyom o zaman donuyor işte.msn messenger otomatik oturum aç olduğu için donuyor | ||
|
||
| Peki Başka Sürümler Denemedin mi? Mesela Şuan Hangi Sürümü Kullanıyorsun..Eski Sürümleri Kullanmayı Dene? Ayrıca Güvenli Mod'u Şu İçin Söyledim..Güvenli Modda iken Hiçbir Program Aktif oLmaz Ve İnternet Kesik oLur Belki oRadan otomatik Oturumu aç'ı Kapayarak Bilgisayarının Donmasını Engelleyebilirsin..Başka Sürümleri Dene..oLmadı Yakında Bir Bilgisayarcıya Danış..
|
||
|
||
| windows live kullanıyordum msn messenger 7.5 yükledim sorun düzeldi.yinede sağol ozan | ||
|
||
Rica Ederim Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana
|
||