|
||
ya beyler iki gün önce arkadaşla konuşuoz msn de bana bi yazı gönderdi abuk sabuk al bunu dedi kişisel iletii bölümüne yapıştır dedi bende yapıştırdım sonra msn kapandı ve bi daha açılmıo arkadaş bnm msn i çökertmiş meğersem nasıl geri alabilirim
|
||
|
||
ya beyler iki gün önce arkadaşla konuşuoz msn de bana bi yazı gönderdi abuk sabuk al bunu dedi kişisel iletii bölümüne yapıştır dedi bende yapıştırdım sonra msn kapandı ve bi daha açılmıo arkadaş bnm msn i çökertmiş meğersem nasıl geri alabilirim ![]() Gizli sorunu veya şifreni değiştirmeyi dene
|
||
|
||
| arkadaşım diyosun bide su iç üstüne yada arkadaşından iste nası arkadaşsa | ||
|
||
Arkadaşlar bu Sorun'u 'bilemezsinki iLede konuştum.Aslında o Denedi Ama oLmadı Böyle Birşey..Ama Benim Kanaatim 'evet böyle bir sorun war..örneğin Darwin(Burada Bir Kare Şeklinde Şekil War)'in Teorisi Doğru Bush Apes..Bunu Kişisel iLetinize Yazarsanız mSn niz Kapanır..Tabiki Geri Getirmenin Yolu War..Böyle Bir Konu Açacaktım Ama 'bilemezsinki Denedi ve oLmadığı iÇin Açmayı uYgun Görmedik..En Kısa Zamanda Bu Konu Hakkında ßilgi Veren Bir Konu Açacağım..Ve Linki Buraya Ekliyecem.. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||