|
||
TuneUp WinStyler - Full TuneUp WinStyler Windows'un görsel özelliklerini değiştirmenize ve özelleştirmenize izin veren kapsamlı bir programdır. Bu program ile yeni temalar kurabilir, yeni simge paketleri yükleyebilir veya hazırlayabilirsiniz. Ayrıca bu program ile oturum açma ekranınızıda değiştirebilirsiniz. Üreticinin web sitesinden dilediğiniz tema paketlerini ücretsiz olarak indirerek sisteminize yeni bir görünüş verebilirsiniz. ![]() ![]() |
||
|
||
Aynı benim XP gibi desene gerçi benimki şuanda Vista gibi ama neyse Güzel program teşekkürler `M|Cr0p
|
||
|
||
| saolasın gzl paylaşım kesinlikle kullanın pcyi kasmıyor... | ||
|
||
TeşekkürLEr...İşime Yaradı....
|
||
|
||
| temaları hangi siteden yüklücez?bide nasıl çalıştırıcaz tam anlamadım...tşkler.. | ||
|
||
temalara programı kurduktan sonra add tuu var onun altında download ilgili bişi var ona tıkla hemen bi sayfada temalar çıkıyoru
|
||
|
||
| Öncelikle aramıza tekrardan hoşgeldin abicim. Paylaşım için sağolasın abi. İndiriyorum...
|
||
|
||
| Daha fazla tema için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap indirip kullanabilirisiniz. `M|Cr0p abinin verdiği programmış yeni keşfettim. Ve çözümünü buldum. Resimlerle aşağıda anlattım. ![]() - Programı kurduktan sonra masaüstüne gelen programın kısayolunu açıyoruz. Devamı resimlerde ---> 1.) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
ellerine saalık sizler sayesinde pc tema görüo ![]() mucx aLL
|
||
|
||
| eline sağlık ben tuneup 2-3 senedir kullanıyorum temanın haricinde bir çok özelliği var burardan register hatalarını düzeltebilirsiniz program kaldırabilirsiniz silmek istediğiniz dosyaları tamamen kazıyarak silebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||