FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Güvenlik Programları & Dökümanlar

Konu: Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.2.621+(Türkçe Yama) Vista uyumlu

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

Badboy 19.02.2007 09:25:15
Güvenlik uzmanı Kaspersky Windows Vista uyumlu  muhteşem güvenlik programlarını piyasaya sürdü... FoRuMsN olarak bizde yanına Türkçe versiyonunu ve (2008-2010) Tarihine kadar Full kullanmanız için lisans dosyasını ekledik... Okey

[SIZE=14]Kaspersky Anti-Virus 6.0[/SIZE]

Versiyon: 6.0.2.621
Kaspersky Anti-Virus Personal, kullanıcı dostu arayüzü, güçlü tarama ve koruma özellikleri ile, e-mail kontrol özelliği ile bilgisayarınızı özellikle internetten gelen virüslere karşı koruma sağlıyor. Yaklaşık 50.000 e yakın virüsü tanıma özelliği var. Programın bu versiyonunda şu günlerde yeni çıkan virüsleri tanıma özelliği de var.

[SIZE=14]Kaspersky Internet Security 6.0[/SIZE]

Versiyon: 6.0.2.621
Kaspersky Internet Security 6, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama.

Kaspersky firması, çok beğenilen 5 serisi antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 6 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor.

Programın ayrıntılı özellikleri :
# Çalışan uygulamalar ile yaşanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi
# Kullanıcı aktiviteleri kaydı
# Zamanlanmış güncelleme seçeneği
# Internete bağlanıncaya kadar programı kapatıp, bağlanınca otomatik olarak açılmasını sağlayabilme
# Azaltılmış desteklenmeyen program listesi
# Yenilenmiş raporlama kaydı
# Antivirüs teknolojisi yenilikleri
# Öneri sistemi yenilikleri
# Fareye hassas özel ana menü
# Yenilenmiş listeleme kontrolleri
# İşlem ilerlemesi çubuğu
# Tüm işlemleri gösteren özel saat simgesi
# Hacker ve zararlı tüm aktiviteleri de belirleyip önleyebilme
# Eski antivirüs ve güvenlik paketlerinden çok daha yeni ve güzel görünümlü paketsel bir arabirim
# 250 adet yeni güvenlik kuralı
# Yenilenmiş SPAM önleyicisi
# IMAP desteği
# Güvenilmez programları da denetim altında tutabilme
# Yenilenmiş sihirbaz

Programlar karşılaştırıldığında Kaspersky Internet Security güvenlik duvarı (firewall), spam koruması, reklam koruması, phishing koruması, açılır pencere önleyici vs.. özelliklerle birlikte Kaspersky Anti-Virus'ün bütün özelliklerine sahip... Eğer güvenlik duvarınız varsa veya windows'un güvenlik duvarını kullanmak size yetiyorsa Kaspersky Anti-Virus bilgisayarınızı en iyi şekilde virüslere karşı koruyacaktır...

Eğer istenirse Kaspersky Internet Security kurulumu esnasında Anti-Hacker yani güvenlik duvarı özelliği kapatılarak yükleme yapılıp diğer spam koruması, reklam koruması, phishing koruması, açılır pencere önleyici vs.. özellikleri kullanabilirsiniz...

Kaspersky Anti-Virus 6.0
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Alternatif Link

Kaspersky Internet Security 6.0
Alternatif Link

Kaspersky Türkçe Yama

Kaspersky Lisans Dosyası

Not: Türkçe yama ve Lisans dosyaları şifrelidir... Şifre ==>www.forumsn.com

[SIZE=12]Kurulum esnasında lisans dosyasını zip dosyası içinden herhangi bir yere ayıklayın daha sonra Lisans bölümünde 3. seçeneğini (license key) seçeneğini seçip gözat kısmından ayıkladığımız dosyayı bulup kuruluma devam ediyoruz...[/SIZE]

[SIZE=12]Kurulum bittikten sonra restart yapılıp tekrar açıldıktan sonra sıra Türkçe yapmaya geldi... Aşağıdaki adımları izleyerek Türkçeleştirme işlemlerini yapabiliriz...[/SIZE]

[SIZE=12]5. adım için Türkçe yama dosyasını ayıklayıp içinden çıkan tr adlı klasörünü Kaspersky'ın kurulduğu klasördeki skin klasörü içine kopyalıyoruz...
Genelde C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 6.0\Skin veya C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\Skin klasörleridir...

Daha sonra Türkçe yama içinden çıkan TURKCE adlı kayıt defteri dosyasına çift tıklıyarak sorduğu uyarıya tamam diyerek değişiklik yapmasına izin veriyoruz ve daha sonra alttaki resimdeki gibi kendini-korumayı tekrar aktif ettikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve artık Türkçe olarak sorunsuz kullanıyoruz...

(NOT:YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA TÜRKÇE OLACAKTIR...)
[/SIZE]

hiphop.life 20.02.2007 16:48:56
saolasın badboy gzl paylaşım...da bunu süressi 2008 bn intrnet security yükledim daha uzunu çıkarmı lisans dosyasının?

Badboy 21.02.2007 17:35:42
saolasın badboy gzl paylaşım...da bunu süressi 2008 bn intrnet security yükledim daha uzunu çıkarmı lisans dosyasının?
Çıktığı gibi ekliycem Okey

deathhell3 22.02.2007 22:46:27
teşekkür ederim....yükledim bakalım nasılmışşş....ellerine sağlık Şampiyon

forzaBJK 03.03.2007 02:49:49
 Şampiyon Mükemmel

bu program pc yi adam gibi çalıştırmaya başladı  Çılgın

çooooqq thanks..!  Oyna

mennan 04.03.2007 15:56:09
teşekkürler dostum fakat vistada düzgün çalıştıramadım sorun ne bende anlamadım valla

hiphop.life 04.03.2007 16:04:26
badboy bide Türkçe yamayı yüklediğinde yazıların hepsi gidiyor...neden acaba?

mennan 04.03.2007 16:19:04
evet aynı şey bende de oldu anlayamadım bunu düzeltebilirmiyiz acaba

Badboy 04.03.2007 17:44:56
teşekkürler dostum fakat vistada düzgün çalıştıramadım sorun ne bende anlamadım valla
Nasıl düzgün çalışmıyor... Biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur...

badboy bide Türkçe yamayı yüklediğinde yazıların hepsi gidiyor...neden acaba?
evet aynı şey bende de oldu anlayamadım bunu düzeltebilirmiyiz acaba
Nasıl gidiyor? Ekran resmi atarsanız daha sağlıklı olur... Ney

Ketoo_26 04.03.2007 20:09:42
Tebrik ederim abicim sağolasın. Okey

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

eXTReMe Tracker