|
|||||||||||
Güvenlik uzmanı Kaspersky Windows Vista uyumlu muhteşem güvenlik programlarını piyasaya sürdü... FoRuMsN olarak bizde yanına Türkçe versiyonunu ve (2008-2010) Tarihine kadar Full kullanmanız için lisans dosyasını ekledik... [SIZE=14]Kaspersky Anti-Virus 6.0[/SIZE]
[SIZE=14]Kaspersky Internet Security 6.0[/SIZE]
Programın ayrıntılı özellikleri : # Çalışan uygulamalar ile yaşanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi # Kullanıcı aktiviteleri kaydı # Zamanlanmış güncelleme seçeneği # Internete bağlanıncaya kadar programı kapatıp, bağlanınca otomatik olarak açılmasını sağlayabilme # Azaltılmış desteklenmeyen program listesi # Yenilenmiş raporlama kaydı # Antivirüs teknolojisi yenilikleri # Öneri sistemi yenilikleri # Fareye hassas özel ana menü # Yenilenmiş listeleme kontrolleri # İşlem ilerlemesi çubuğu # Tüm işlemleri gösteren özel saat simgesi # Hacker ve zararlı tüm aktiviteleri de belirleyip önleyebilme # Eski antivirüs ve güvenlik paketlerinden çok daha yeni ve güzel görünümlü paketsel bir arabirim # 250 adet yeni güvenlik kuralı # Yenilenmiş SPAM önleyicisi # IMAP desteği # Güvenilmez programları da denetim altında tutabilme # Yenilenmiş sihirbaz Programlar karşılaştırıldığında Kaspersky Internet Security güvenlik duvarı (firewall), spam koruması, reklam koruması, phishing koruması, açılır pencere önleyici vs.. özelliklerle birlikte Kaspersky Anti-Virus'ün bütün özelliklerine sahip... Eğer güvenlik duvarınız varsa veya windows'un güvenlik duvarını kullanmak size yetiyorsa Kaspersky Anti-Virus bilgisayarınızı en iyi şekilde virüslere karşı koruyacaktır... Eğer istenirse Kaspersky Internet Security kurulumu esnasında Anti-Hacker yani güvenlik duvarı özelliği kapatılarak yükleme yapılıp diğer spam koruması, reklam koruması, phishing koruması, açılır pencere önleyici vs.. özellikleri kullanabilirsiniz...
Not: Türkçe yama ve Lisans dosyaları şifrelidir... Şifre ==>www.forumsn.com [SIZE=12]Kurulum esnasında lisans dosyasını zip dosyası içinden herhangi bir yere ayıklayın daha sonra Lisans bölümünde 3. seçeneğini (license key) seçeneğini seçip gözat kısmından ayıkladığımız dosyayı bulup kuruluma devam ediyoruz...[/SIZE] [SIZE=12]Kurulum bittikten sonra restart yapılıp tekrar açıldıktan sonra sıra Türkçe yapmaya geldi... Aşağıdaki adımları izleyerek Türkçeleştirme işlemlerini yapabiliriz...[/SIZE] [SIZE=12]5. adım için Türkçe yama dosyasını ayıklayıp içinden çıkan tr adlı klasörünü Kaspersky'ın kurulduğu klasördeki skin klasörü içine kopyalıyoruz... Genelde C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 6.0\Skin veya C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\Skin klasörleridir... Daha sonra Türkçe yama içinden çıkan TURKCE adlı kayıt defteri dosyasına çift tıklıyarak sorduğu uyarıya tamam diyerek değişiklik yapmasına izin veriyoruz ve daha sonra alttaki resimdeki gibi kendini-korumayı tekrar aktif ettikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve artık Türkçe olarak sorunsuz kullanıyoruz... (NOT:YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA TÜRKÇE OLACAKTIR...)[/SIZE] ![]() |
|||||||||||
|
||
| saolasın badboy gzl paylaşım...da bunu süressi 2008 bn intrnet security yükledim daha uzunu çıkarmı lisans dosyasının? | ||
|
||
saolasın badboy gzl paylaşım...da bunu süressi 2008 bn intrnet security yükledim daha uzunu çıkarmı lisans dosyasının? Çıktığı gibi ekliycem
|
||
|
||
teşekkür ederim....yükledim bakalım nasılmışşş....ellerine sağlık
|
||
|
||
![]() bu program pc yi adam gibi çalıştırmaya başladı ![]() çooooqq thanks..!
|
||
|
||
| teşekkürler dostum fakat vistada düzgün çalıştıramadım sorun ne bende anlamadım valla | ||
|
||
| badboy bide Türkçe yamayı yüklediğinde yazıların hepsi gidiyor...neden acaba? | ||
|
||
| evet aynı şey bende de oldu anlayamadım bunu düzeltebilirmiyiz acaba | ||
|
||
teşekkürler dostum fakat vistada düzgün çalıştıramadım sorun ne bende anlamadım valla Nasıl düzgün çalışmıyor... Biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur...badboy bide Türkçe yamayı yüklediğinde yazıların hepsi gidiyor...neden acaba? evet aynı şey bende de oldu anlayamadım bunu düzeltebilirmiyiz acaba Nasıl gidiyor? Ekran resmi atarsanız daha sağlıklı olur...
|
||
|
||
Tebrik ederim abicim sağolasın.
|
||