|
||
| ya bu benim ie ye bişiyler oldu ilk acılısta zorlanıyor denemedıgım kalmadı dns lerı bile degiştirdim olmadı.İlacılıstan sonra ie uzerındeyken baglatıları yenı pencerede aç dedıgımde sorunsuz hemen acıyor ama masaustunden dırek acmada acılması bir haylı zaman alıyor.defalarca ana sayfayı degırtırmeme ragmen yıne sorun cozulmedı.yenı kurmayı denedım beceremedım nette buldugum baslat calıstırdan ıe yı yenıden kurma komutunu calıstırdıgımda orjınal vındows cd sınden kuramıyor su yok bu yok gıbı bazı dosyalar yok dıyıp duruyor. Bir ikinci sorunum forumsn sayfası zaman zaman acılmıyor baska bır sayfa cıkıyor bakıyorum adres hersey dogru ama baska sayfa bu sorunlarımda bana yardımcı olursanız sevınırım. Teşekkürler iyiki varsın forumsn |
||
|
||
| Forumsn de ne gibi bisorun var bilmiyorum ama benimde karşıma geliyor ve bi kaç forumsn li arkadaşın başına da geliyor BADBOY abimizle konuştum bilmiyorum dedi | ||
|
||
| hadiii bana yardımcı olacak arkadas bekliyorum. KOnu hakkında bılgısı olanlar lutfen cevap yazarak forumsn ye yakısanı yapsın... | ||
|
||
| hmm anasayfanı about:blank yada boş kullan de eğer hala zor açılıyosa explorerdandır, ama eğer düzeldiyse hemen açılıyosa anasayfanı değiştir tekrar dene,yine ağır açılıyosa internetindendir. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap NOT: Explorer 7'nin Kurulabilmesi İçin Windows'unun Orjinal Olması Yani Microsoft'ta Kayıtlı Olması Gerekir. |
||