FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: msn derdim

Sayfa: [ 1 ]

akigolu 15.12.2006 19:52:24
karsı tarafta msn  sifre calma proglamı varsa ne yapabiliyim zaten sifremi calındı ve zor kulturdum
bana bir dosya atmıslardı onda benim msn adresim yazıyordu sifremi ben girdi ama karsı tarafa göndermeden o calmıs nasıl olur bu bilgi var mı? kultulmanın yolu var mı dostlar!

σzαη.єχє 21.03.2007 11:12:07
Karşı Taraftan Gelen Herhangi Bir Dosyayı Aldıysan Büyük İhtimal İLe Trojen Olabilir..Bu nedenle Şifreni Girmesende,Girsende O şifre Karşı Tarafa Ulaşır..Bu Yüzden Karşı Bilgisayardan Tanıdık Değilse Hiçbir Dosya Almamanı Tavsiye Ederim..Ayrıca Şifre Çalma Programı Yoktur Bunu Açıkça Söyleyebilirim Yani Üst Düzey Kişiler Hariç Kimse Kimsenin Mailini Yazarak Şifresine Ulaşamaz..
Çözüm Nedir? Derseniz:
Bilgisayarınızda Virüs Taraması Yapın..Öncelikle Mailiniz Hacklenmediyse ( Çalınmadıysa) Ve Hala Kullanabiliyorsanız Temiz Bir Bilgisayardan Şifrenizi Değiştirmenizi Öneririm..Eğer Bilgisayarınız Kullanılacak Durumda Değilse Format Atmanız Çözüm Yolu Olabilir..
Kolay Gelsin.. Okey

akigolu 24.03.2007 18:27:20
sagol bilgilerin icin  Güle güle

σzαη.єχє 25.03.2007 16:44:07
Rica Ederim..Kolay Gelsin  Okey

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 18.11.2007 01:06:40
Bu tür olaylarda kesinlikte tek tavsiyem kaspersky virüs programıdır ondan hiç bişey kurtulamıyor

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker