|
||
| selam arkadaşlar.bana windows oturum şifresini sıfırlayacak kod lazım.yardımcı olursanız sewvinirim | ||
|
||
| kardeş oturum şifresini nasıl silersin bilemiyorum ama belki yardımı dokunur f8 ile güvenli modda adminsör olarak oturumu ac acarken dosyalar kalsın de ondan sonra kullanıcıyı sil ve yeni oturum aca bilirsin ama türk işi oldu biraz denemekten birşey kaynetmessin ama bilgim sınırlı oldugundan idare edicen artık | ||
|
||
Oturumunuz Karşınıza Geldiğinde ctrl + alt + delete Tuşlarına Aynı Anda Basınız..Karşınıza Şifre Girme Yeri Gelecektir Siz Kullanıcı Adı Kısmına Administrator Yazın Ve Enterleyin..Admin oLarak Pc ye girdikten SOnra Kullanıcı Hesaplarından Değiştirmek iStediğiniz Kullanıcının Şifresini Değiştirin..Ayrıca freeruh Arkadaşımın Dediğide Doğru Fakat Bu Biraz Daha Kısa..Kolay Gelsin
|
||
|
||
| Teşekkürler arkadaşlar | ||
|
||
| Arkadaslar onu bılıyorum asil demek istedigim farkli bir yontem yokmu cunku administrator giriside sifrelenmis ve eger adminle giremessem hicbir prog kuramıorum cok kısıtlı pcler.universitede | ||
|
||
Admin Girişide Şifrelendiyse Yapacak Pek Bişey oLduğunu Sanmıyorum..
|
||
|
||
| vardır elbet caresiz hicbir dert yokrtur bulunur elbet bir prog bşir yontem sabrediyorum:D | ||
|
||
Sonuçta pc'ye giremiyorsun Program oLsada Bişey Farketmez ki..Ayrıca Kod Fln oLsa Her Şifre iÇin Farklı oLur Diye Düşünüyorum..Administrator'de Şifre Warsa Pek Bişey Yapabileceğini Sanmıyorum
|
||
|
||
| Pcye normal giris yapıyor ama kısıtlı gırıs ıste o gırısle bır sonuca ulasmaya calısacaagız ıns." | ||
|
||
Asılında Pek Birşey Anlamadım Bu Siteden Ama Bi Girip Göz Atsan Belki Yardımcı oLabilir ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||