|
||
[SIZE=14]Hallowen Skin[/SIZE]
![]() Skini Kurmak İçin; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skini Kaldırmak İçin; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/COLOR][/URL] |
||
|
||
Windows Vista Skin Aero Style ![]() ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Tebrik ederim poyraz abi + KARMA bravo
|
||
|
||
Emoticon Live Skin ![]() ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. (Emoticon Live Skin) Ismindende Anlasilacagi Gibi Ifadeler Asagidaki Resim'de ki Gibi Degisiyor.. ![]() |
||
|
||
Nfs Most Wanted Skin ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ?" diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Yenileri içinde tşklr | ||
|
||
Rica Ederim Ketoo Daha yenilerini de ekliyecem
|
||
|
||
Rica Ederim Ketoo Daha yenilerini de ekliyecem ![]() Bekliyoruz poyraz abi en kısa zamanda |
||
|
||
Mac Messenger Brushed Skin 8.1.0178
![]() ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".dll" dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
abi mostwanted skin bi harika abi yaa![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||