FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Temaları (Skin)

Konu: MSN Windows Live Messenger SKİN ler

Sayfa: [ 1 ] 2

◄ JαcкαL ► 13.11.2006 20:55:20
[SIZE=14]Hallowen Skin[/SIZE]

Skini Kurmak İçin;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skini Kaldırmak İçin;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]...::: DoWnLoaD :::...[/SIZE][/COLOR][/URL]

◄ JαcкαL ► 13.11.2006 21:52:29
Windows Vista Skin Aero Style

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...:::  DoWnLoaD :::...

Ketoo_26 14.11.2006 13:09:03
Tebrik ederim poyraz abi + KARMA bravo Mükemmel Şampiyon

◄ JαcкαL ► 14.11.2006 14:27:52
Emoticon Live Skin

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;

(Emoticon Live Skin) Ismindende Anlasilacagi Gibi Ifadeler Asagidaki Resim'de ki Gibi Degisiyor..

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapEmoticon Live Skin

◄ JαcкαL ► 14.11.2006 14:42:34
Nfs Most Wanted Skin

Skin i kurmak için;

Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ?" diye sorar. Onarmayı seçin.

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapNFS Most Wanted Skin

Ketoo_26 14.11.2006 15:32:45
Yenileri içinde tşklr

◄ JαcкαL ► 14.11.2006 15:50:38
Rica Ederim Ketoo Daha yenilerini de ekliyecem  Gülümseme

Ketoo_26 15.11.2006 14:49:24
Rica Ederim Ketoo Daha yenilerini de ekliyecem  Gülümseme

Bekliyoruz poyraz abi en kısa zamanda

◄ JαcкαL ► 07.05.2007 17:56:01
Mac Messenger Brushed Skin 8.1.0178

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".dll" dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

102 19.06.2007 10:50:47
abi mostwanted skin bi harika abi yaa

Sayfa: [ 1 ] 2

eXTReMe Tracker