|
||
| İçimizde bileniniz varsa öğretebilir mi _? Şimdiden teşekkürler
|
||
|
||
| kardeşim öncelikle üye olman gerekir daha doğrusu üyeliğinin kabul edilebilinmesi için zaten video koyman lazım.anlamışsındır belki anlamadıysan şüyle anlatayım sign up tıkla ve başla msn ni doğru şekilde yaz ve ardından sana aktivasyon maili gelecek...buraya adar anladıysan sana gelen mailde update yazan tıklanacak link verilecek oradanda bilgilerini, verdikten sonra son aşamada ise senden video isteyecek videoyuda kaydettikten sonra hem üye oluyorsun hemde başka videolar göndereceksen devam ediyorsun yani bir mailin olmuş oluyo posta gibi yada ..kolay gelsin .imza dost sanma arkandan ne işler çeviriyor | ||
|
||
kardeşim öncelikle üye olman gerekir daha doğrusu üyeliğinin kabul edilebilinmesi için zaten video koyman lazım.anlamışsındır belki anlamadıysan şüyle anlatayım sign up tıkla ve başla msn ni doğru şekilde yaz ve ardından sana aktivasyon maili gelecek...buraya adar anladıysan sana gelen mailde update yazan tıklanacak link verilecek oradanda bilgilerini, verdikten sonra son aşamada ise senden video isteyecek videoyuda kaydettikten sonra hem üye oluyorsun hemde başka videolar göndereceksen devam ediyorsun yani bir mailin olmuş oluyo posta gibi yada ..kolay gelsin .imza dost sanma arkandan ne işler çeviriyor Yardım ettiğin için teşekkürler
|
||
|
||
| teşekkür etmene gerek yok yardım edebildiysem ne mutlu ban :Da | ||
|
||
teşekkür etmene gerek yok yardım edebildiysem ne mutlu ban :Da Yardımdan öte öğretmiş oldun tekrar teşekkürler |
||
|
||
ya bana biri yardım edebılırmı bu sıte hakkında hıç bırsey bılmıyorum
|
||
|
||
| yardımedin intanete videomu koyamıyorum | ||