|
||
MessengerContentBrowser3b MSN Messenger için mco uzantılı avatar, gözkırpma, arkaplan, tema dosyalarını yüklemek için yapılmış bir program bu program sayesinde yüklemeden önce önizleme yaparak istediğiniz içeriği yükleyebilirsiniz... ![]() Not: Zip dosyası şifrelidir... Dosya Şifresi ==>www.forumsn.com Bu programla birlikte forumumuzda bulunan aşağıdaki konulardaki göz kırpma avatar vs... yükleyebilirsiniz... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Kardeşim helal olsun döktürmüşsün yine elerine sağlık | ||
|
||
kardeş sağoll eline sağlık güzel bişiye benziyo ama yüklerken bir sorun oldu sadece 19 kb yükleyip kalıyo bir sorunmu var acaba bakarsan sevinirim
|
||
|
||
kardeş sağoll eline sağlık güzel bişiye benziyo ama yüklerken bir sorun oldu sadece 19 kb yükleyip kalıyo bir sorunmu var acaba bakarsan sevinirim ![]() Kardeş bendede bir kere yaptı sonra yapmadı... Anlamış değilim... Tekrar deneme yap sorun olursa başka yere upload ederim...
|
||
|
||
kardeş denedim ama bu kezde 620 kb. kaldı aynı şekil 44 adet dinamik arka planda yüklenmio yaw olmazsa yarın yine denerim saolasın
|
||
|
||
kardeş denedim ama bu kezde 620 kb. kaldı aynı şekil 44 adet dinamik arka planda yüklenmio yaw olmazsa yarın yine denerim saolasın ![]() Kardeş şimdi indirdim hiç sorun yok sen yinede bir kaç deneme yap olmadı hemenpaylaş.com'a upload ederim...
|
||
|
||
sağol şimdi yüklendi 6-7 denemeden sonra adsl de sorun vardı herhalde emeğine sağlık
|
||
|
||
sağol şimdi yüklendi 6-7 denemeden sonra adsl de sorun vardı herhalde emeğine sağlık ![]() Eywallah sevindim indirebildiğine...
|
||
|
||
| teşekkürler..! | ||
|
||
| mco ne demek onu bir anlat ondan sonra mco dosyalarını bulalım. | ||