|
||
| MSN Messenger'da Avatarınızın Slayt Şeklinde Görünmesini İstiyorsanız, Eliniz İle Değiştirmekten Bıktıysanız Güzel Basit ve Sağlam Bir Program Olarak MSN Pictures Displayer'ı Tavsiye Ediyorum. Programın en büyük avantajı ise TÜRKÇE olması. Bu sayede kolaylıka programı kullanabileceksiniz... Kısaca; MSN Mesenger'da Avatarınızı Slayt Olarak Kendi Değiştirip Sizin Düzenlediğiniz ve Yapılandırdığınız Ayarlara Göre Çalışıyor. Ayrıca Programın Arka Planını da kişileştirebiliyorsunuz... Not: Program Windows Live Messenger 8.0.0812 sürümünde denenmiştir ve çalışmaktadır. |
||
|
||
paylaşım için teşekkürler poyraz ![]() Gönderildi: Ekim 06, 2006, 18:15:06 yannız rar dosyası şifreli şifre nedir ??
|
||
|
||
| Şifre Eklenmiştir. Şifre: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uyarı için Teşekkürler... |
||
|
||
paylaşımın için teşekkurler kardeş. tam aradıgım şeydi
|
||
|
||
Şifre Eklenmiştir. Şifre: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uyarı için Teşekkürler... Ben Teşekkür ederim poyraz ![]() |
||
|
||
saolasın da su hemen paylasta sifre yazıodu
|
||
|
||
Güncel Sürüm Konuya Eklendi...
|
||
|
||
SAGOLASIN KARDES COK İİ OLDUK BIKMIŞTIM DEGİŞTİRMEKTEN YAAA![]()
|
||
|
||
teşekkür ederim number one ![]() abarttım farkındayım
|
||
|
||
tesk ederim kardes
|
||
|
||
| İŞİMİZE YARARSA EYWALLAH. YARAMASSA BOŞUNA NEDEN KOYUYOSUNUZ. | ||
|
||
İŞİMİZE YARARSA EYWAllah. YARAMASSA BOŞUNA NEDEN KOYUYOSUNUZ. Önce kullan. Kullanmadan program hakkında kötü yorum yapmak ne kadar mantıklı sence
|
||