|
||
| önce winace programını indirip kuruoruz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sonra bi not defteri açıoruz.içine bunları yazıoruz. Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dosyadan farklı kaydet diyip,content.xml olarak kaydedioruz. aldığımız animasyon dosyasını .swf uzantılı animasyonu, NOT:animasyon otomatik başlamalı,yani play gibi yere basılınca değil. sonra birde resmimizi alıoruz.resmimizle swf dosyamızın adı content.xml dosyası içinde belirtiğimiz adlla aynı olmalıdır. sonra bu resim,content.xml ve swf dosyasını seçioruz,sağ tıklayıp add to... ya tıklıoruz winace açılıor.sağ alt öşede .ace file yazan bi yer var ona tıklayıp ms-cab,net(.cab)file i seçioruz. add dioruz işlem bitmiştir,yine not defteriyle mco ya çevirebilir veya mcoinstaller ı kullanarak .cab haliylede msn e yükleyebilirsiniz. bi ipucu,.mco uzantılı dosyalar aslında kabin dosyalarıdır,cab dan mco ya not defteri yardımıyla çevirirsek sorun olmaz fakat mco dosyalarını tekrar.cab dosyasına çevirmeyiz. ![]() |
||
|
||
PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER
|
||
|
||
durun daha devam edecez büsürü şey buldum msn ile ilgili(hatta birinde ekran kartı yakma bile vardı )
|
||
|
||
| Paylaşım için teşekkürler | ||
|
||
Paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
| paylaşım için teşekkürler. Yalnız bende bi sorun oluştu. Cab dosyasını nasıl mco'ya çevireceğiz? Bi de mco installer programında cab olarak yüklediğim zaman bir kısım dosya yüklenemedi daha sonra tekrar deneyiniz diye hata verdi. Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.. | ||
|
||
| cab ı mco ya not defteriyle açıp çeviriosunda ona gerek yok,cab olarakda yükleyebilio,bu arada bu sorun bndede çıktı ve çözdüm birde bunu yüklemek için gerekli id gibi bişiysi var onuda bulamadım daha,birde bunu .cab olarak kaydederken TFR... şeklinde kaydetmek lazımmış,... bölmüne herhangi bi sayı giricezörneğin;TFR28E,sonra bi tane daha content.xml dosyası oluşturcaz içinede bunları gircez Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap işte ama burdaki örnek orda stamp= den sonra oraya neylerini yazıcaz daha bnde anlayamadım.bunu bn mess be den alıntı yaptım orda bu kadarını anlatıo
|
||
|
||
| ok. teşekkür. inş. çözülür konu | ||
|
||
yaw bnde denedim bnde olmadıda heralde dedim bitek bnde oluo çünkü bnm msnye hiçbi içerik yüklenmio hata verio neyse bn bununla ilgili programları araştırıom hala ifade yapmak için buldumda göz kırpması için daha bulamadım,neyse bakiim biraz daha ![]() |
||
|
||
| ok. ben de araştırıyorum olayı. yardımların için teşekkürler | ||