|
||
| winamp ta müzik dinlerken msn de görünmesini istermisin? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ya ben daha yeni geldim ya bu link kırılmış galiba bi zahmet bunu bana yollama şansın warmı bveya yeni bi link flaan versen olurmu çok lazımda | ||
|
||
ya ben daha yeni geldim ya bu link kırılmış galiba bi zahmet bunu bana yollama şansın warmı bveya yeni bi link flaan versen olurmu çok lazımda Arkadaşım yeniden upload yaptım... Üstte düzelttim...
|
||
|
||
teşekkürler bende çıkıyor zaten
|
||
|
||
| ÇOK SAOLUN YA BAYADIR ARIODUM BUNU | ||
|
||
ya ben daha yeni geldim ya bu link kırılmış galiba bi zahmet bunu bana yollama şansın warmı bveya yeni bi link flaan versen olurmu çok lazımda Arkadaşım yeniden upload yaptım... Üstte düzelttim... ![]() ya çok özür dilerim inanın yeni gördüm msjları unutmuşum tamamen saol badboy .
|
||
|
||
Teşekkürler arkadaşım
|
||
|
||
bişey değil cyberjack
|
||
|
||
| teşekkürler sana... | ||
|
||
| MSN Messenger'daki "Ne DinLiyorum" özeLLiğini Windows Media PLayer haricinde Winamp'da da aktif etmek istiyorsanız aşağıdaki adımLarı uyguLayın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dosyasını indirip ßiLgisayarınıza kurun... ![]() KuruLum işlemi bittikten sonra size Winamp'ı çaLıştırayım mı diye soracak. Burada "Evet" tuşuna basın. ![]() Artık Winamp'da da "Ne DinLiyorum" özeLLiğinin aktif oLduğunu göreceksiniz Eğer şarkıLarın görünme durumunu, Sanatçı Adı / Parça Adı ya da tam tersi olarak değiştirmek istiyorsanız, Winamp'da Ctrl+P tuş kombinasyona basarak "Options > Preferences > General Purpose" böLümüne gidin. "Now PLaying!" in bulunduğu satırı seçin ve "Configure selected plug-in" tuşuna basın. ![]() Şimdi sıraLamayı diLediğiniz gibi değiştirin ve "KooooL" tuşuna basın. ![]() İster sanatçı / parça, ister parça / sanatçı oLarak sıraLamayı değiştirin. Not: Eğer tüm bu işLemleri yaptınız halde dinLediğiniz şarkıyı göremiyorsanız "AraçLar > SeçenekLer > KişiseL" böLümüne girin ve "Windows Media PLayer'daki şarkı bilgiLerini kişisLl ileti oLarak göster" kutucuğunun işaretLi oLduğundan emin oLun. |
||
|
||
Yaa arkadaşlar, ben msn live messenger kurduğumdan beri, ne windows media playerda, ne de winapta dinlediğim şarkı görünmüyor.ayarlara baktım doğru gibi geliyor, neden olabilir
|
||
|
||
link ölü ![]() yenilersen seviniriz... |
||
|
||
link ölü ![]() yenilersen seviniriz... Link yenilendi
|
||