|
||
| Aşağıdaki konudan yararlanarak msn'i tamamen kaldırıp tekrar kurun lütfen. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Arkadaşlar yeni bir yöntem buldum. İşe kesin olarak yarayıp yaramadığını bilemiyorum. Ancak bazı arkadaşlar çözüme kavuşmuş. Gizli Klasör ve dosyaları gösterme ve sqm dosya silme 1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin. 2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin. 3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın. 4.Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin,Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçiliolmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın. 5. C:\ dizini içinde sonu sqm uzantılı dosyaları silin ve bağlanmayı deneyin. |
||
|
||
Sorunu düzelmeyen arkadaşlar şunu denesinler... [/B]Download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Denenmiştir Açılıyor! ![]() ![]() olmuyo olmuyo oolmyuo ya yardım edin yükledim ama kahrolası yine açılmıyo![]() ![]()
|
||
|
||
| arkadasım tesekkurler cok ısıme yaradı eline saglık | ||
|
||
| arkadaşlar nette gezen bütün çözümleri denedim yalnızca birisinin verdiği bilgiler yardımcı oldu o da yarım yamalak, ama ben size nasıl yaptığımı anlatacağım. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap öncelikle bunu indirin. sonra da açtığınız zaman adres listesine tıklayın. orada "+Ekle" butonuna tıklayın bi kere sonra onun üstündeki kutuya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresini yazın ve kaydet deyin sonra prg ı kapattan kapayın, ve sorunsuzca girin msne (9.0 için denedim) orada arkadaş messenger.hotmail.com demiş ama eskidendi o. yazmanız gereken mail.live.com |
||
|
||
| yha şu sorunu bi çözün allah aşkına Gönderildi: 03 Eylül 2009 23:08:26 yokmu bunun çözümü arkşlar |
||
|
||
| Maalesef kesin bir çözüm mevcut değil. Aşağıdaki adresten Messenger Error Fixer programını indirin. Programı çalıştırın ve ilgili hatayı seçip Generic Fix yazan düğmeye tıklayın. Belki sorununuzu çözebilir. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
Programdan Kaynaklandığını Sanmıyorum..Tabiki Programın Özelliklerini ßadßoy biliyor ama programdan olduğunu Sanmıyorum Bence Bilgisayarında Veya TTnet'te sorun Vardır..Düzeldiyse Pc Sorun Yok Tabiki Ama Dediğim Gibi Programdan Olabileceğini Zannetmiyorum [SIZE=10]Yüklediğim an internettin gitmesi ne oluyor ?[/SIZE] BEN DE YÜKLEDİM... MSN YE YİNE GİREMİYORUM FAKAT NETTE BELİRGİN BİR HIZLANMA OLDU İLGİNÇ !!! |
||