FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: MSN 80072745 hata sorunu nasıl çözülür?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

Badboy 25.09.2008 17:50:56
Aşağıdaki konudan yararlanarak msn'i tamamen kaldırıp tekrar kurun lütfen.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Badboy 26.09.2008 22:55:59
Arkadaşlar yeni bir yöntem buldum. İşe kesin olarak yarayıp yaramadığını bilemiyorum. Ancak bazı arkadaşlar çözüme kavuşmuş.

Gizli Klasör ve dosyaları gösterme ve sqm dosya silme

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
4.Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin,Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçiliolmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.

5. C:\ dizini içinde sonu sqm uzantılı dosyaları silin ve bağlanmayı deneyin.

rosmeya 06.10.2008 15:41:03
Sorunu düzelmeyen arkadaşlar şunu denesinler...

Download:

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMSN_Hosts_Fix
Denenmiştir Açılıyor!

[/B]

olmuyo olmuyo oolmyuo ya yardım edin yükledim ama kahrolası yine açılmıyo

goldbergin 30.05.2009 08:58:10
Sorunu düzelmeyen arkadaşlar şunu denesinler...

Download:

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMSN_Hosts_Fix
Denenmiştir Açılıyor!

arkadasım tesekkurler cok ısıme yaradı eline saglık

fm_ofm 26.08.2009 14:01:57
arkadaşlar nette gezen bütün çözümleri denedim yalnızca birisinin verdiği bilgiler yardımcı oldu o da yarım yamalak, ama ben size nasıl yaptığımı anlatacağım.
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap öncelikle bunu indirin. sonra da açtığınız zaman adres listesine tıklayın. orada "+Ekle" butonuna tıklayın bi kere sonra onun üstündeki kutuya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.mail.live.com adresini yazın ve kaydet deyin sonra prg ı kapattan kapayın, ve sorunsuzca girin msne (9.0 için denedim) orada arkadaş messenger.hotmail.com demiş ama eskidendi o. yazmanız gereken mail.live.com

sweetcool_boy 03.09.2009 22:14:25
yha şu sorunu bi çözün allah aşkına

Gönderildi: 03 Eylül 2009 23:08:26
yokmu bunun çözümü arkşlar

Badboy 04.09.2009 07:52:17
Maalesef kesin bir çözüm mevcut değil. Aşağıdaki adresten Messenger Error Fixer programını indirin. Programı çalıştırın ve ilgili hatayı seçip Generic Fix yazan düğmeye tıklayın. Belki sorununuzu çözebilir.

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

drlee 23.11.2009 22:08:09

Programdan Kaynaklandığını Sanmıyorum..Tabiki Programın Özelliklerini ßadßoy biliyor ama programdan olduğunu Sanmıyorum Bence Bilgisayarında Veya TTnet'te sorun Vardır..Düzeldiyse Pc Sorun Yok Tabiki Ama Dediğim Gibi Programdan Olabileceğini Zannetmiyorum  Okey

[SIZE=10]Yüklediğim an internettin gitmesi ne oluyor ?[/SIZE]
programı yukledım vee anında msn acıldıı teşekkurleer Badboy senınkıde baska bı sorundur cnm:)

BEN DE YÜKLEDİM... MSN YE YİNE GİREMİYORUM FAKAT NETTE BELİRGİN BİR HIZLANMA OLDU İLGİNÇ !!!

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

eXTReMe Tracker