|
||
| yardımcı olursanız sevinirim | ||
|
||
yardımcı olursanız sevinirim • Messenger kapat • Internet Explorer'ı aç. Çevrimdışı çalış haline getir (Dosya -> Çevrimdışı çalış) • Internet Explorer'ı kapat ve yeniden aç. Şimdi çevrimiçi çalış haline getir (Dosya -> Çevrimdışı çalış [işaretini kaldır]). • CMD çalıştır (Başlat -> Çalıştır -> kutuya yaz cmd ve enter bas) • CMD ekranı gelince ipconfig /flushdns yaz. Bir uyarı mesajı alacaksın. • Şimdi yeniden messenger bağlanmayı dene. veya • Bu hatanın tam olarak bir çözümü yok... Messenger tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin |
||
|
||
| teşekkürler badboy |
||
|
||
ama badboy benim ki hem 80072745 hemde 31000314 bır bu cıkıyor bır bu cıkıyor
|
||
|
||
| Maalasef şu anda Server acayip kötü herkeste bu sorun var bizde bekliyoruz... | ||
|
||
ooooooooohhh be duzeldi saat 8.30 ![]() az daha pc ye format atacaktım
|
||
|
||
| Sorunu düzelmeyen arkadaşlar şunu denesinler... Download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Denenmiştir Açılıyor! |
||
|
||
tşkler ya çok makbule geçti soal
|
||
|
||
| eyw çok tsk ederim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
|
||
Ne Gibi Daha Kötü Oldu Birazdaha Açarmısın Konuyu..
|
||
|
||
Ne Gibi Daha Kötü Oldu Birazdaha Açarmısın Konuyu.. ![]() Mesela internet tümüyle gitti eskiden msn ye giremiyordum şimdi internetede giremiyorum sistemi geri aldım internet geldi vede msn de geldi tabi bunun içinde bişeymi vardı? |
||
|
||
Programdan Kaynaklandığını Sanmıyorum..Tabiki Programın Özelliklerini ßadßoy biliyor ama programdan olduğunu Sanmıyorum Bence Bilgisayarında Veya TTnet'te sorun Vardır..Düzeldiyse Pc Sorun Yok Tabiki Ama Dediğim Gibi Programdan Olabileceğini Zannetmiyorum
|
||
|
||
Programdan Kaynaklandığını Sanmıyorum..Tabiki Programın Özelliklerini ßadßoy biliyor ama programdan olduğunu Sanmıyorum Bence Bilgisayarında Veya TTnet'te sorun Vardır..Düzeldiyse Pc Sorun Yok Tabiki Ama Dediğim Gibi Programdan Olabileceğini Zannetmiyorum ![]() Yüklediğim an internettin gitmesi ne oluyor ? |
||
|
||
Programı Kullanmak Daha Önce Nasip Olmadı..Ve Senin Sorununlada Daha Önce Karşılaşan Birini Görmediğim İçin Pek Bir Bilgim Yok..Sadece Varsayım Yapıyorum Belki Başka Bir Program Nedeniyle İnternetin Kesilmeye Uğramıştır..ßelki ßu Program Nedeniyle Olabilir Fakat Bu Bir Msn Yaması Yani Giriş Sorununu Düzeltmek İçin..İnternet İle İlgisi oLabileceğini Düşünmüyorum..Tabiki Daha Ayrıntılı Bilen Varsa Ona Sormak Gerek..
|
||