FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Komik Olaylar

Konu: ReZiL OLdUğuNuZ AnLaR_

Sayfa: [ 1 ] 2 3

maGus_ 28.08.2006 13:14:04
arkadaşlar rezil olduğunuz anları paylaşmak istedim inşaallah beyenirsinizz ilk ben başlıyım tabii ''çok uykusuz olduğum bir gün ewe gitmek için bindiğim dolmuşta arkadaşın yanına diye bir bayanın kucağına oturmuştum''  Gülümseme

inji 28.08.2006 14:20:01
8 yaşındayken fln dondurmayla havuza düşmüştüm tüm hawuz dondurma olmuştu sonra ordan kaçarak uzaklasmıstm Kahkaha  Karizmatik

Sebasti_yan 28.08.2006 16:47:50
benim rezil oldugum an gecen sene olmustu ama aramızda kalacak oke Gülümseme
Gecen sene taile gittigim otelde havuza dikiliyordum shortun iplini bağlamamışım dikilince suda farkettim sortumun cıktını Sırıtan hemen short ayama takıldı giydim suyun icinde ama ters giymisim  Sırıtan

aaamet 28.08.2006 17:19:29
benim rezil oldugum an gecen sene olmustu ama aramızda kalacak oke Gülümseme
Gecen sene taile gittigim otelde havuza dikiliyordum shortun iplini bağlamamışım dikilince suda farkettim sortumun cıktını Sırıtan hemen short ayama takıldı giydim suyun icinde ama ters giymisim  Sırıtan

Çok Komik sebasti ne admasın sen yaaaa  Çok Komik

Sebasti_yan 28.08.2006 17:24:03
ya cidden benim bittigim andı o durum  Allah dan havuz kalabalık deildi Sırıtan

samara 29.08.2006 00:55:22
KaNKam tuelza ile markette 2 sepet alışveriş yaptık,ödemesini yapmadan dolu sepetleri bırakıp gitmeyi düşünürken yakalandık ve ceza olarakta aldıklarımızı reyonlara tekrar yerleştirdik..tam bir rezaletti.özellikle tarttırarak aldığımız kuru yemiş,kahvaltılık türü olanların iadesi daha bi rezillikti Utandım

simarik_kiz 29.08.2006 07:20:38
 gecen sene ramazanda orucumuzu acmak için arkadaslarla yemek yemeye gittik.... bize staj yaptığımız yerlerden yiyecek almak için tikıt veriolardı... bizdede baya bii sodexso kart vardı anlasmalı mazalarda kullanabılıoduk...öle acıkmışızki otobusten bi indik kendımızı lokantalara attık.... artık ezan okundu bısde bı güzel yemeklerimizi yedik sonra hesabı ödemeye gelince mıllet sodexso kartlarını cıkartıp verdi ama garson burda gecmedıgını bu fırmayla bı anlasmaları oılmadını solıyınce bıs olece kala kaldık ceptekı paraları topladık yıne yetmedı en sonunda abımı aradık bısı kurtardı yoksa cokktan bulasıkları yıkamıstık...

kcel 01.09.2006 12:07:16
Bende genç takımdan A takıma geçtiğim ilk maçta ( bu arada hoca bana çok güveniyordu, genç takımın yıldızıydım ) kendi kaleme alttığım gol beni dumur etmişti.
Her ne kadar kabahatin bende olmadığını düşünsemde kabahat bendeydi.ertesi gün yerel gazeteye maç skoruna baktığımda ''Gol 44 Hasan k.k.'' yazdığını görünce yıkılmış bi o kadarda mahçup olmuştum.

DonTPaniCMe 01.09.2006 21:14:09
ben sekinci sınıfa giderken bir senedir çıktığım kızla tam ayrılma noktasına gelmiştik... bende fırsat bu fırsat okulun en güzel kızına gittim ona teklif ettim... ve ertesi gün ikisi birden geldi... işte o an benim bittiğim andır arkadaşlar...
ama ne oldu şimdi ikisindede haber yok Kararsız

naci_bozkurt 04.09.2006 10:15:53
ben sekinci sınıfa giderken bir senedir çıktığım kızla tam ayrılma noktasına gelmiştik... bende fırsat bu fırsat okulun en güzel kızına gittim ona teklif ettim... ve ertesi gün ikisi birden geldi... işte o an benim bittiğim andır arkadaşlar...
ama ne oldu şimdi ikisindede haber yok Kararsız
      heheh ahmet  Çok Komik harbi delisin...kendi aklınla kendini yakmısın heheh Çok Komik

Sayfa: [ 1 ] 2 3

eXTReMe Tracker