|
||
arkadaşlar msnde karşındaki kişinin resmini calmak için programa gerek yokmuş ve oldukça basit bi işmişş bende bunu yeni öğrendimm.. ilk yapılması gereken resmini almak istediğin kişinin konusma penceresine farenin sağ tuşuyla tıklamak ve klavyeden (prtsc sys req) tuşuna pasmak.... bu tuş sayesinde ekrandaki görüntüyü kopyalamiş oluyoruz ve daha sonra pait acarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.... ![]() ve son olarak...... ![]() insallah daha önceden bu konu verilmemiştir.... |
||
|
||
Paylaşım için Teşekkürler Şımarık Emeğine Sağlık . Ama Bu kadar uğraşmana gerek yok daha kısa yöntemlerde var
|
||
|
||
| bilgi için saol şımarık | ||
|
||
sımarik ii güzelde keske arkadasinin msn adresini kapatsaydin oradan
|
||
|
||
Paylaşım için Teşekkürler Şımarık Emeğine Sağlık . Ama Bu kadar uğraşmana gerek yok daha kısa yöntemlerde var
![]() ne mesela ![]() |
||
|
||
Paylaşım için Teşekkürler Şımarık Emeğine Sağlık . Ama Bu kadar uğraşmana gerek yok daha kısa yöntemlerde var ![]() ne mesela ![]() Forumda Var programsız Resim Çalma Diye ![]() |
||
|
||
Paylaşım için Teşekkürler Şımarık Emeğine Sağlık . Ama Bu kadar uğraşmana gerek yok daha kısa yöntemlerde var ![]() ne mesela ![]() Forumda Var programsız Resim Çalma Diye ![]() 0k ok ![]() |
||
|
||
| paylaşımın için tşkler | ||
|
||
| tesekkurler pylasım icin eskiden prgoramla yapıyodum bu işi simdi d | ||
|
||
kardeş kusura bakmada ben tuşları anlayamadım. Bu konularda çok acemiyim. Ne yaparsın yaş ilerleyince kafa biraz geç alıyor.
|
||