|
||
| 80048820 hata numarası veriyor ama bılgısayarımda 6,2 surumunu çalıştırıyor bana yardımcı olursanız sevınırm emeğinize saygılar çok teşekkurler ıyı çalışmalar.... not:dediğiniz dosyaları sildim belkı benımkıde aynıdır dıye ama silip yenıden denediğim halde olmuyor... yardımlarını beklıyorum |
||
|
||
| Peki o zaman birde bunu dene: Öncelikle monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat var dimi ... iki kere tıklıyoruz vede Gün/Ay ve hatta saat ayarlarımızın doğru olduğuna emin oluyoruz. Eminsek ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. |
||
|
||
| olmadı gene aynı sorun çözülmedi yardımcı olurmusunuz |
||
|
||
| Hangi sürümü kullanıyorsun ? | ||
|
||
| bubılgısayyarda 7,0 vardı ama çalışmıyordu program ekleden kaldırdım 6,2 yı yukledım onu çalıştırdı sonra başka bı numaralı sorun için verılen cevabı yaptım ama olmadı msn messengerdakı porgramı download yaptım gene çalıştırömadı hepsını kaldırıp yenıden mı download yapayım |
||
|
||
| Başlat Çalıştıra Birde Bunları Yaz regsvr32 wintrust.dll regsvr32 initpki.dll Sitede 7.5 var onları kullanabilirsin |
||
|
||
| gene hata verıyor wındows lıve messenger surumu hata verıyor offff ya gene olmadı beta kullanamayacakmıyım ilginize teşekkürler |
||
|
||
Beta Sürüme gerek yok final versiyonu var yada kurulumsuz messengerlar var ne ararsan var
|
||
|
||
| sebebını bır turlu bulamadık ya |
||
|
||
| Arkadaşım birde 7.5 ile dene olmazsa Tarih ve Saat ayarlarını tekrar kontrol et düzeltmeden sonra makineyi kapat aç. Önceki dediklerimi tekrar yap bunlarda olmuyorsa Güvenlik Duvarı ayarlarına bak. Özel Durumlarda 1394 nolu seçeneği kaldır. Birde öyle Dene. Aklında makineye format atma düşüncesi varsa birkez daha düşün çünkü çözülme garantisi yok. Ayrıca aynı sorunu yaşanyanlar için sadece tarihi değiştirmek bile yeterli oluyor... | ||