|
||
| fenerli arkadaşlarımız,msn discovery' nin fenerbahçe skin(dış görünümü) ile msn discovery sarı-lacivert.link aşağıda sizin indirmenizi beklio. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dosyayı indirip zip dosyasını açtıktan sonra tüm dosyları seçin ve extract(dosyaları çıkar)e tıklayın ve c:/program files/messengerdiscovery/skins/ in içine kopyalayın,eğer dosya klasörle çıkartılmassa "fenerbahce" adında bi klasör açın ve içine dosyaları koyun.saatin yanındaki "x" işaretine tıklayıp ayarlardan görünüme ordanda fenerbahceyi seçin.artık msn discovery x'iniz de fenerli. ![]() BY SFORUM(Anıl Sertac Akkaya) (aslında buna lisans da almak lazımda o uzun iş) |
||
|
||
Galatasaraylı Olanından yok mu yauw Paylaşım için Teşekkürler
|
||
|
||
güzel paylaşım
|
||
|
||
güzel paylaşım bişi deil yaw,fazla uğraşmadım zaten yapmak için. |
||
|
||
güzel paylaşım bişi deil yaw,fazla uğraşmadım zaten yapmak için. teşekkürler...
|
||
|
||
tşklr fb_sertacakkaya
|
||
|
||
sagol kardesim ama ben skini degistirmeyi beceremedim
|
||
|
||
sagol kardesim ama ben skini degistirmeyi beceremedim ![]() hmmm şimdi saatin yanındaki x e sağ tıkladın mı ordan ayarlara gel skin(görünüm)ordan eğer dosyayı indirip dediğim yere çıkartdıysan o zaten görüo fenerbahce yazanı işaretle tamam de yeniden başlat bilgisayarı ok.bu kadar yane.tabi bu msn 7.5 un discovery si için bilmiorum live e uyumlumu.
|
||
|
||
| bilgi için tşklr fb_sertacakkaya | ||
|
||
bişi diil arkdişler ne demek?
|
||