|
||
| bi sualim olacaktı...(bir önceki açtığım konudan alıntı ama hala cewabı bulamadım saolsun poyraz hocam bayağı yardımcı oldu.tşk r kendisine (çözüm:bilgisayarım c temp de değil ona göre denetim masası geçmişi silde değil onagöre yardımlarınızı beklerim bi arkadaşla kızıştıkta bu son girilen siteleri öğrenme konusun da bana" bilgisayar müh.i bile bilmiyor sen mi bilecen" dedi..fitil oldum.... umarım ki siz cewaplarsınız....... hani sitelere girince site isimleri kaydediliyor..bunları silmek için veya görmek için ya "sık kullanılanların yanındaki icondan(hani duwar saati resmi war kısayol "geçmiş"" diye,ya "denetim masasından internet seçeneklerinden geçmişi sil diyorsun" ya da işte bu 3. yolu soruyorum böyle bir yol warmış bilgisayarın kendisinde zannedersem olacak.bunu biliyormusun weya öğrenebilir misin? cewap yazarsan çok bahtiyar olurum.. |
||
|
||
[b]Ben Biliyorum..ama Belki onnu sana söylemişlerdir..(çünkü ben önceki konunu okumadım=)) ![]() NeiiiSeee..!!Fazla UzatmayaLım...massaÜstündeki Internet Explorer'ın üstüne gelerek sağ tuşu tıklayın...daha sonra ordan özellikler diyin..açılan Pencerede Tanımlama Bilgisi sil....ve Dosya sil...var onları tıkla ve biraz bekle...sonra girdiğin bütün siteler ve onların içerikleri siLiniYorRr...!![/b]İşşte Bu Kadar.... |
||
|
||
tşkkür ![]() arkadaşa(daha doğrusu kardeşim) sonra söylerim bakalım dediğin gibi mi? |
||
|
||
| Genellikle zaten bilinen şey ama Bazen bilgisayarın a Trojen atmıslarsa Veya girmişsse Senin dedigin dogrudur Mesela Benim Pc ye Trojen girmiş ben Pc nin İnt.Giriş sayfasını deiştiremiyorum kapalı.Anladın herhalde beni. | ||
|
||
Genellikle zaten bilinen şey ama Bazen bilgisayarın a Trojen atmıslarsa Veya girmişsse Senin dedigin dogrudur Mesela Benim Pc ye Trojen girmiş ben Pc nin İnt.Giriş sayfasını deiştiremiyorum kapalı.Anladın herhalde beni. yok değil hocam adam her bilgisayarda yapıyor(yani girilen siteleri silsen de buluyor,görüyor bir cafeci öğretmiş)neredn öğrettiyse
|
||
|
||
| Neyse sen bilirsin Hacı. | ||