FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: BİLGİSAYAR ÜSTATLARINADIR SESLENİŞİM..ölüm kalım meselesi.....

Sayfa: [ 1 ]

kötüveiyi 12.08.2006 16:59:28
bi sualim olacaktı...
bi arkadaşla kızıştıkta bu son girilen siteleri öğrenme konusun da bana" bilgisayar müh.i bile bilmiyor sen mi bilecen" dedi..fitil oldum....

umarım ki siz cewaplarsınız.......

hani sitelere girince site isimleri kaydediliyor..bunları silmek için veya görmek için ya "sık kullanılanların yanındaki icondan(hani duwar saati resmi war kısayol "geçmiş"" diye,ya "denetim masasından internet seçeneklerinden geçmişi sil diyorsun" ya da işte bu 3. yolu soruyorum böyle bir yol warmış  bilgisayarın kendisinde zannedersem olacak.bunu biliyormusun weya öğrenebilir misin? cewap yazarsan  çok bahtiyar olurum.. Üzgün

◄ JαcкαL ► 12.08.2006 17:47:05
Sanırım sorun Çözüldü  Ney Mü  Masum

kötüveiyi 12.08.2006 17:52:59
he ya  çok saol poyraz hocam aradığım cewap oydu Sırıtan Okey Okey Okey Okey Okey

◄ JαcкαL ► 12.08.2006 17:55:00
he ya  çok saol poyraz hocam aradığım cewap oydu Sırıtan Okey Okey Okey Okey Okey

Oo iyi ya sevindim  Okey Sırıtan

kötüveiyi 12.08.2006 18:24:24
mmalesef o değilmiş hocam başka yermiş  bende sewinerek arkadaşa dedim am bundan başka yer war mış Karizmatik
 tekrar yardımcı olursan sevinirim......biliyorsan şayat Karizmatik

◄ JαcкαL ► 12.08.2006 20:40:17
Hmm bak sen şu işe ya bende merak ettim valla  Kararsız

lovablets 19.06.2007 22:26:22
Selam dostum istemeden konuya kulak misafiri oldum. Sana küçük bi iyilikte bulunayım. İlk önce internetin bilgisayarda geçici dosyaları nereye attığını ve girdiğin sayfaları nereye sakladığını anlatayım.

Bilgisayarıma gir    C:\    sürücüsü ne gir   Documents and Settings    var ona gir kullandığın kullanıcı adını seç ve içine gir orada Local Settings olacak eğer yoksa gizlidir ve nasıl açacağını anlatim.

( Üstten araçlar menüsüne gir en altta klasör seçenekleri görünüm menüsünden gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğine işaret koy tamam de local settings gelecektir)

Neyse devam edelim Local setting e de gir içinde temp ve tempolary internet files var temp indirdiklerin templorary internet files te girdiğin siteler. Kolay gelsin.

Bunların içini silebilirsin istediğin gibi korkmana gerek yok.

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker