|
|||||||||||
Windows Live Messenger Türkçe (Final) Windows Live Messenger Türkçe (Final) yeni versiyon çıkmış bulunmaktadır. Birçok özellik ve zenginlik kazanan programın özellikleri kısaca aşağıda belirtilmiştir... Versiyon: 8.1.0178 Özellikleri Değiştirilebilir Messenger kabukları Gerçek zamanlı duygu ifadeleri Messenger'a entegre Windows Media Player 10 Dosya transferlerinde durdurup devam edebilme özelliği Ayrıntılı dosya transferleri (İndirme/Gönderme Hızı) Hareketli görüntü resimleri Ruh hali Daha hızlı kişi listesi yükleme ve kaydırma Genel profil ve MSN Space birleştirimi Daha fazla MSN Space özellikleri Yeni Hotmail ve MSN Messenger entegrasyonu Mobil telefonlarda MSN Messenger kullanabilme Yere bağlı haber güncellemeleri MSN Music Radyo Top 10 Yeni stil bildirim penceresi MSN için indirilebilir kabuklar Windows XP ve Windows Vista ile tam entegrasyon Çevrim dışı ses/mesaj makinası Görüntü resimlerini puanlandırma İşte! Yeni kuşak MSN® Messenger. Messenger ile ilgili sevdiğiniz her şeye (kişi listeniz, ifadeleriniz ve arkadaşlarınıza anında erişim) ek olarak, bağlanmanın ve fotoğraf (ve başka şeyler) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. Her zamanki gibi, Messenger'ı karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak ücretsiz.
(Tavsiyemizdir)Windows live messenger'a bir çok özellik katan yama için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows live messenger çoklu oturum açma yaması için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows live messenger için Messenger Plus! Live Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows live messenger için Messenger Discovery Live Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
|||||||||||
|
||
süpersin poyraz ilk defa kullanacam live bakalım.Gönderildi: Ağustos 10, 2006, 22:37:08 yanlız poyraz bende neden açmıo paketi yetersiz boş disk alanı diyo ama yeteri kadar boş alan var çünkü daha yeni format attım.53 gb lık boş yer var daha c de neden olabilir acaba |
||
|
||
Valla bilemiyorum ahmet neden olur birde msn nin sitesinden indirmeyi dene 15 MB lik bişey bu yaa ![]() |
||
|
||
ok saol ismet Gönderildi: Ağustos 10, 2006, 23:06:44 indirdim aynı şey oluyo allah allah neden aceb neyse saol poyraz
|
||
|
||
Farklı tarayıcı kullan İE ve Firefox ahmet. İndiremeyen başka arkadaş varsa söylesin benimde takıldı şimdi kafama
|
||
|
||
tamam kullanayım i.e. yi bakalım olcak mı ![]() Gönderildi: Ağustos 10, 2006, 23:16:48 şimdi birçok internet adresine baktım.bi sürü insanda anı hatayla karşılaşıyomuş yönlendirilen yerdeki bazı dosyaların eksikliğinden kaynaklanıyomuş. hangis ieksik acaba
|
||
|
||
şimdi birçok internet adresine baktım.bi sürü insanda anı hatayla karşılaşıyomuş yönlendirilen yerdeki bazı dosyaların eksikliğinden kaynaklanıyomuş. hangis ieksik acaba ![]() Demekki o zaman Birde Hemenpaylaşa Upload edip denemek Lazım
|
||
|
||
şimdi birçok internet adresine baktım.bi sürü insanda anı hatayla karşılaşıyomuş yönlendirilen yerdeki bazı dosyaların eksikliğinden kaynaklanıyomuş. o yüzden olduunu pek sanmıyorum ismet çünkü msn in kendi sitesindende indirdim olmuyo hangis ieksik acaba ![]() O zaman demekki bizede Hemenpaylaşa Upload Etmek Düşüyor. ![]() |
||
|
||
| Bi Deneyelim Bakalım Birde Bunu Dene Ahmet Hemenpaylaştan Edit: Poyraz67 > Link Yukarı Taşınmıştır. |
||
|
||
tamam poyraz saol deneyim onuda
|
||