|
||
Msn Messengerdaki durumunuzun forumda imzanızda görünmesi için; Adım 1: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresini kişi listenize ekleyin. Adım 2: eklediğiniz bota konusma penceresi acıp !uid yazıp gönderin Adım 3: gelen id’yi kopyalayın, örnek olarak id numaranız 12345 olsun. Adım 4: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap<uid>.png yazan yere verilen UID yi girin... Adım 5: forumdan imza düzenleme bölümüne girin, Adım 6: 4. adımdaki linki resim ekle diyerek girin. Msn Messenger daki durumuz imzanızda görünücektir.. Meşgul, Dışarıda, Hemen dönecek vb.. tüm durumlarınızı göstermektedir.. NOT: size id vermesse !findbot yazıp gonderin, size yeni bir mail adresi verecek, onu ekleyip ona !uid yazın. id aldığınız botu silmeyin, engellemeyin. siler engellerseniz MSN durumunuz imzanızda hep cevrimdışı olarak gözükür. Örnek kendi msn durumum: ![]() Örnek KOD: Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Saol cook Güselllll.............. | ||
|
||
Saol cook Güselllll.............. Evet güzel ama bu aralar boot çevrimdışı küstü bana herhalde
|
||
|
||
| eline sağlık poyraz. | ||
|
||
eline sağlık poyraz. Rica Ederim Ahmet
|
||
|
||