|
||
| Messenger Live Plus Yeni Versiyonu ÇIKTI. Link Yenilenmiştir. | ||
|
||
| sagolasın kardeş ellerine saglık teşekkür ederim. | ||
|
||
arkadaşlar herkese mrb ben yeni üye oldum gerçekten çok güzel bi site.yalnız mesenger plus ı indiremedim şifre istiyo yardımcı olursanız sevinirim
|
||
|
||
| nasıl indirecez açılan sayfada şifre istiyor | ||
|
||
| Dosyanın şifresi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap du. Ama o dosya da uçmuş. Şimdilik Link Sağlam arkadaşlar Şifre yok. tekrar indirebilirsiniz... |
||
|
||
| teşekkür ederim. Ellerine sağlık. | ||
|
||
| öncelikle paylaşım için teşekkürler.. ben rahatlıkla indirdim bir gün önce ve kullanıyorum. fakat az öncede arkadaşima indirdik. indirmede bi problem yok ama,, çalişmadı.. msn yi açınca plusla ilgili bişe çıkmıo,, yardımcı olursanız sevinirim.. Gönderildi: Aralık 12, 2006, 12:20:27 cevap yazmadınız bana tekrar soruyorum benim de yüklediğim halde menüsünde plus çıkmıooo napıcam bennn. ütfenn yardımmmmm
|
||
|
||
Link kırılmış SETUP Varsa Upload Ederseniz Sevinirim
|
||
|
||
| Linkte herhangi bi sorun yok az önce denedim...Plusla ilgili sorunu olanlar Programı kaldırsınlar ve Program Files daki kalan dosyalarıda silsinler. Tekrar yükleme yapsınlar... | ||
|
||
| poyraz emeğine sağlık ama türkçe yamayı indiremiyorum hemen paylaş kapalı diyor yardımcı olursan teşekkürler | ||