|
||
paylaşm için tşklr
|
||
|
||
![]() Gönderildi: Eylül 02, 2006, 16:42:26 ketoo_26 mail atmışsın amacını anlamadım senin biraz akıllı ol aslanım tmm mı usta üye musta üye falan anlamam hadi bakiim !!!
|
||
|
||
![]() Gönderildi: Eylül 02, 2006, 16:42:26 ketoo_26 mail atmışsın amacını anlamadım senin biraz akıllı ol aslanım tmm mı usta üye musta üye falan anlamam hadi bakiim !!! ![]() |
||
|
||
| tamam kendisi şuan online deil özür dilerim... |
||
|
||
Paylaşım İçin Saol poyraz67 Çok Süper Bir Şey
|
||
|
||
Rica Ederim Altaylı...
|
||
|
||
paylasım için tşk ler
|
||
|
||
Teşekkürler arkadaşım
|
||
|
||
eline sağlık çok süper de direkman türkçe yüklenmiyomu yama yapınca hepsi türkçe olmuyoda çok mutlu oldum ya
|
||
|
||
eline sağlık çok süper de direkman türkçe yüklenmiyomu yama yapınca hepsi türkçe olmuyoda çok mutlu oldum ya ![]() Maalesef Yükleme de Türkçe şeçeneği yok. Daha sonra yama ile Türkçeye çevriliyo. Büyük İhtimal WLM Plus'ın yeni sürümünde Türkçe Dil Desteği yama olmadan olmasını bekliyorum... |
||
|
||
| Evet yeni sürüm çıktı. Ama beklediğim gibi direk Türkçe Dil Desteği YOK. Yine Yama ile Türkçeye çevirecez. Bu Arada Dosya Sürümü 4.10.250... Dosyayı İlk mesajda bulabilirsiniz. Güle Güle Kullanın... |
||
|
||
| şifre ne ya şifre yok bunda indirmek için şifre soruyor | ||
|
||
şifre ne ya şifre yok bunda indirmek için şifre soruyor İlk mesajı incelerseniz şifrenin==>www.forumsn.com olduğunu görebilirsiniz...
|
||
|
||
| düzeltme biraz geç de olsa yapıldı saol | ||
|
||
beyler be messanger ın (live messanger) menüsünde Plus yazması gerekmiyor mu ben plus a giremiyorum
|
||