|
||
Evet Arkadaşlar Birden Fazla Msn Hesabınız Ve Tek Bir Messenger kişi listenizde kontrol edebilirsiniz.
Öncelikle programı yükleyin messenger oturumu kapanacaktır. Tekrar açın ve yukarıda menüden ( yardım, plus yazan yazının yanına gelecektir ) hesap ekleyeceksiniz. Hesaplarınızdaki kişilerin adreslerini girdikten sonra kişi ile o hesaptan konuşuyormuş gibi konuşabilirsiniz. Artık hesaplar arası geçişe gerek kalmayacak. Programla ayrıca ICQ ve AIM Hesaplarınızıda kontrol edebiliyorsunuz. Not:Programın mevcut dili İngilizcedir. ( Program Messenger 7.5 sürümünde çalışmaktadır ) Tiger MSN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif Link Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Programın Türkçe Yaması İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: % 100 Türkçeleştirmez. RAR Dosyası Şifrelidir Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Türkçe Yamayı Yapan BADBOY' a Teşekkür Ediyorum...[/SIZE][/COLOR] |
||
|
||
| eline sağlık,teşekkürler paylaşımın için | ||
|
||
| paylaşım için saol poyraz | ||
|
||
Ben teşekkür ederim arkadaşlar...
|
||
|
||
Tesekurler paylaşım için
|
||
|
||
| saol gzl yaplaşım | ||
|
||
| Ben Teşekkür Ederim Arkadaşlar | ||
|
||
paylaşm için tşklr
|
||
|
||
| link ölmüş yenilerseniz sevinirim... | ||
|
||
link ölmüş yenilerseniz sevinirim... Lİnklerde Sorun Yok Arkadaşım Tekrar Dene |
||
|
||
| saol emegine saglık |
||
|
||
| paylaşım için saol ama bi sorum olcak msn 8 de oluomu bu? | ||
|
||
paylaşım için saol ama bi sorum olcak msn 8 de oluomu bu? Program Messenger 7.5 sürümünde çalışmaktadır... |
||
|
||
| tmm da hemen paylaş tadilat taymış napcaz yama çin hmm??? | ||
|
||
tmm da hemen paylaş tadilat taymış napcaz yama çin hmm??? Türkçe Yama Linki Yenilendi. Ayrıca Program İçin Alternatif İndirme Linki Eklendi. Lütfen İlk mesajı kontrol Ediniz. |
||