|
||
| Msn de onay beklemeden bu dosya sayesinde direk kişi ekleyebilirsiniz. Dosyayı notpad’le açın ve buraya yazan yere kimi eklicekseniz onun adresini yazın ve sonu . ctt olarak kaydedin. daha sonra msn de kişi eklemeye basın ve sonra dosyadan kişi eklemeye basın (Kişiler/Anlık İleti Kişileri Al )ve kaydettiğiniz dosyayı seçin. karşıdakinin msn inde kabul et çıkmadan direk online olarak gözükün. Dosyayı İndirmek İçin =========>> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
arkadaş notpad ne? not defterimi?yardım edersen sevinirim
|
||
|
||
arkadaş notpad ne? not defterimi?yardım edersen sevinirim Evet sualp Notpad Not defteridir.![]() Paylaşım için tşkler. |
||
|
||
| saoL payLaşım için işe yaramadı die başka yerlerde görmüştüm ama yine bi denim | ||
|
||
| kişi eklemede dosyadan ekleme seçeneği yok bi aydınlatrmısın | ||
|
||
kişi eklemede dosyadan ekleme seçeneği yok bi aydınlatrmısın (Kişiler/Anlık İleti Kişileri Al ) şeklinde olabilir Live de o şekilde geçer. Açıklama Kısmında da var zaten |
||
|
||
teşekkürler Mondy-Rondy
|
||
|
||
| hotmail.com yada msn.com uzantısından sonra .ctt mi yazıcaz yoksa hotmail yada msn yazısından sonra .ctt yazıcaz biraz daha açıklayıcı yazarsanız seviniriz | ||
|
||
| dosyayı Notpadle Açıp Buraya yazan kısma kişinin adresini yazıp kaydetmende yeterli olacaktır. | ||
|
||
mersi canım.... deneyelım bakalım....hehehhhe
|
||