|
||
![]() arkadaşlar bana loopcomm lp-al2014p bu modemin bana setup ı lkazım modemi kuramıyorum yardımlarınızı bekliyorum |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap buraya bi bak ama dili çözemedim... |
||
|
||
| Abi bence modemin kurulmasına gerek yokkk.. Şuan benimkide kurulu değil... Haaa Eğer kurulu olmadığı içinnn internete bağlanmıyosaaa o ayrıı ama saçmaa bence sadece yapman gereken modem telefon ve blgisayar üçlüsünü bağlamak ve internete bağlanabileceğinn ayarlarıı yapmakk oalyyy buuu..... | ||
|
||
| arkadaşlım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap'a ir bak ben bütün driverlerı burda buluyorum ![]() bide modemin elethernet bölümü wrsa pc dede warsa ordan internete bağlanman daha iidir hbr oLsun ![]() |
||
|
||
![]() [SIZE=12]arkadaşlım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap'a ir bak ben bütün driverlerı burda buluyorum ![]() bide modemin elethernet bölümü wrsa pc dede warsa ordan internete bağlanman daha iidir hbr oLsun [/SIZE]maalesef burada yok. |
||
|
||
| slm arkadaslar Loopcomm LP-AL2011P/LP-AL2014P ADSL Modemin setub bunu bulsanıza Gönderildi: 20 Temmuz 2008 22:42:17 lütfen ben aradım bulamadım |
||