|
||
avatar yüklediğimde sitemin en üstünde bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım konunun yerini bilmediğim için buraya açtım yanlış ise kusura bakmayın.... ![]() Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /includes/class_image.php on line 1615 Warning: getimagesize: Unable to open '/tmp/phpjKMZMG' for reading. in /includes/class_image.php on line 1615 |
||
|
||
| bu sitenin mi yoksa kendi web siten mi ? | ||
|
||
avatar yüklediğimde sitemin en üstünde bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım konunun yerini bilmediğim için buraya açtım yanlış ise kusura bakmayın.... ![]() Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /includes/class_image.php on line 1615 Warning: getimagesize: Unable to open '/tmp/phpjKMZMG' for reading. in /includes/class_image.php on line 1615 ne demek istediğini yazıyorum(çiğdem arkadaşımızın yardımı var tabiki) 1.sinde uyarı: açık olan dosya sınırlandırılmıştır..dosya yalnış komutlarda yani şu includes/class_image.php 2.sinde de dosyanın açılamıcanı belirtiyo... |
||
|
||
| kARDEŞLER BİRAZ AÇIK ANLATIRMISI NIZ SORUNUN ÇÖZÜMLERİNİ FALAN YANİ | ||
|
||
| 1) Sorunun dosya ve klasör izinleriyle alakalı olabilir... includes klasörünün dosya izinlerini ftp'den 777 yapmayı dene... Avatar yükleyeceğin klasör izni olmadığı için bu hatayı verebilir... 2) Hostundan (sunucudan) kaynaklanan bir sorunda olabilir... Bunun nedeni güvenli modun (safe mod) host tarafından açılmış olması ve ayarlarından kaynaklanabilirki buna pek bişi yapamayabilirsin... |
||
|
||
|
||