FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: Vbulletin avatar sorunu

Sayfa: [ 1 ]

internetkurdu 04.07.2006 20:03:50
avatar yüklediğimde sitemin en üstünde bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım konunun yerini bilmediğim için buraya açtım yanlış ise kusura bakmayın....

Utandım Utandım Utandım
Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /includes/class_image.php on line 1615

Warning: getimagesize: Unable to open '/tmp/phpjKMZMG' for reading. in /includes/class_image.php on line 1615

bycanertk 05.07.2006 09:28:47
bu sitenin mi yoksa kendi web siten mi ?

bycanertk 05.07.2006 09:36:51
avatar yüklediğimde sitemin en üstünde bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım konunun yerini bilmediğim için buraya açtım yanlış ise kusura bakmayın....

Utandım Utandım Utandım
Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /includes/class_image.php on line 1615

Warning: getimagesize: Unable to open '/tmp/phpjKMZMG' for reading. in /includes/class_image.php on line 1615

ne demek istediğini yazıyorum(çiğdem arkadaşımızın yardımı var tabiki)
1.sinde
uyarı: açık olan dosya sınırlandırılmıştır..dosya yalnış komutlarda yani şu includes/class_image.php
2.sinde de dosyanın açılamıcanı belirtiyo...

internetkurdu 05.07.2006 19:24:02
kARDEŞLER BİRAZ AÇIK ANLATIRMISI NIZ SORUNUN ÇÖZÜMLERİNİ FALAN YANİ

Badboy 06.07.2006 12:10:03
1) Sorunun dosya ve klasör izinleriyle alakalı olabilir... includes klasörünün dosya izinlerini ftp'den 777 yapmayı dene... Avatar yükleyeceğin klasör izni olmadığı için bu hatayı verebilir...

2) Hostundan (sunucudan) kaynaklanan bir sorunda olabilir... Bunun nedeni güvenli modun (safe mod) host tarafından açılmış olması ve ayarlarından kaynaklanabilirki buna pek bişi yapamayabilirsin...

internetkurdu 06.07.2006 19:42:53
 Okey Okey Okey Okey

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker