|
||
Bilmeyenler için Rapidshare'den dosya indirme öğrenmeniz için bir Fırsat ![]() ![]() Herhangi bir sorun yaşarsanız buraya yazınız
|
||
|
||
| bu bilgi içinde teşekkürler arkadaşım | ||
|
||
Bİşi dil siz yeterki öğrenin
|
||
|
||
| sağolasın ihtiyacım vardı | ||
|
||
| ya benim sorunum şu karakterlerin yazdığı resim çıkmıyor çarpı işaretinde oluyor | ||
|
||
ya benim sorunum şu karakterlerin yazdığı resim çıkmıyor çarpı işaretinde oluyor Çarpı işaretinin üstünde sağ tıkla ve resmi göstere tıkla
|
||
|
||
çok saol badboy şimdi deneyeceğim bakalım olacak mı? ![]() Gönderildi: Mart 08, 2006, 15:37:39 ya badboy olmuyor dediğin gibi yapıyorum ama?! |
||
|
||
çok saol badboy şimdi deneyeceğim bakalım olacak mı? O zaman sorun sende sayfayı yenile yapmaktan başka şansın yok...
![]() Gönderildi: Mart 08, 2006, 15:37:39 ya badboy olmuyor dediğin gibi yapıyorum ama?! |
||
|
||
| evet ii olmuş bende ilk zamanlarda sinir olurdum bilmeyenler için çok güzel eline sağlık | ||
|
||
| ya birşey solucem ben rapidshare den aynen dedıgınız gıbı alttakı free yazısına tıklıyorum zaman yazısı cıkması gerekırken cıkmıyo bı sayfa cıkıyo upload felan yazıyo herkes saol felan ındırdırm dıyo ama ben ındıremıyom yanı zaman cıkmıyo 15 second felan upload bılmemne gozat felan cıkıyo bana bı acıklasanız lutfeeenn | ||