|
||
Dünyaca ünlü MSN'nin MSN Plus Live eklentisidir.
Exe olarak indirilen dosyaya tıklayarak yüklemeyi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Program Files deki Mesenger Live Plus klasörüne atmanıza gerek kalmayacaktır. Yükleme sırasında sizden şifre isteyecektir. Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Messenger Live Plus' ın son versiyonu olan 4.20.0262 ile tamamen uyumludur. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: Güncel Sürümde Türkçe Seçenek de sunulduğundan Türkçe Yamaya İhtiyaç Kalmamıştır... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| TeşekkürLer...Hepsinin ingiLizce oLmasından iyidir.. | ||
|
||
TeşekkürLer...Hepsinin ingiLizce oLmasından iyidir.. Çook iyi söyledin Mondy ayarları türkçeleştiriyor. Bizede o lazım zaten ![]() Gönderildi: Haziran 28, 2006, |
||
|
||
saol kardeş ellerine sağlık gsl bir paylaşım
|
||
|
||
| walla ben sadece 2 tane ingilizce cümle görüdm gerisi türkçe... | ||
|
||
msnin hangi sürümlerinde kullanılabiliyor? tşkler
|
||
|
||
Zaten şu anda Windows Messenger Live için çıkan PLUS ın tek sürümü var. Bu yama da onu destekliyor Arkadaşım
|
||
|
||
poyraz ellerine sağlık süper bi paylaşım
|
||
|
||
poyraz ellerine sağlık süper bi paylaşım ![]() Ben teşekkür ederim lord.iz
|
||
|
||
| valla ben plusu yükledim türkçe yamasınıda yükledim ama plusun içinde Language dosyasına rastlayamadım peki bu yamadaki dosyayı nasıl ve nereye atarım. | ||