FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Püf Noktalar & Faydalı Bilgiler

Konu: Her Seferinde Windows'u Aktive Etmenize Gerek Yok !!!

Sayfa: [ 1 ]

◄ JαcкαL ► 26.06.2006 16:31:36
"Evet Arkadaşlar Win Xp ve pro paylaşım sınırı sorununu çözdükten sonra şimdi de şu her format attığımızda karşımıza çıkan win aktive işine bir el atalım...ancak aşağıda vereceğim bilgi sadece aynı bilgisayara format atıldığında geçerli olmaktadır. Yani bu yöntemle başka bir bilgisayarda deneseniz bile geçerli olmayacaktır.......

Öncelikle daha önce aktive edilmiş bilgisayarınızda windows /system 32 klasörüne gidin buradan "wpa.dbl ve wpa.bak" dosyalarını güvenli bir yere (eğer format C ye atılacaksa D ye yada disket cd gibi bir şeye) kopyalıyoruz.Format işleminden sonra kesinlikle karşımıza çıkan windows un bize sorduğu şimdi aktive edelim mi gibi sorulara hayır diyerek geçiyoruz.Daha sonra bilgisayarımız güvenli modda çalıştırıyoruz.Ve windows /system 32 klasörüne gidip "wpa.dbl ve wpa.bak" dosyalarının adlarını "wpadbl.new" ve "wpabak.new" olarak değiştiriyoruz.Ve güvenli bir yere taşıdığımız orjinal "wpa.dbl ve wpa.bak" dosyalarını windows/system 32 klasörüne taşıyoruz.Ve restart yapıyoruz.Ve artık windowsumuz aktive edilmiş hale dönüşüyor......Yani format atılmadan önceki gibi aktive edilmiş oluyor...."

"Alıntıdır"...

bycanertk 27.06.2006 10:59:51
verdiğin bilgiler için tşk

◄ JαcкαL ► 30.06.2006 12:45:26
verdiğin bilgiler için tşk

Rica Ederim Arkadaşım

x YaRaSi x 09.08.2006 19:23:11
sağol yaa.. çok ihtiyacım vardı..

◄ JαcкαL ► 09.08.2006 20:32:05
sağol yaa.. çok ihtiyacım vardı..

Ben Teşekkür Ederim arkadaşım. Sanırım Lisanslı kullanıyorsun. Lisanslı değilse programla yapabiliyoruz farklı bi yöntem daha var onuda en yakın zamanda ekliyecem foruma  Okey

flegga34 20.08.2007 16:20:45
vediğin bilgiler windowsuma zarar verdi dikkat edin arkadaşlar

◄ JαcкαL ► 20.08.2007 16:44:25
Nasıl Bir Zarar ? Ben Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmadım.

HARBİKIZ 08.02.2010 08:45:32
çok sağol süper bilgi............

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker