|
||
| Ewt arkadaşlar uzun zmndır beklene Msn plus çıktı... Sürüm: 4.00.235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap YORUMLARINIZI BEKLİYORUM |
||
|
||
tesekkurler kardes deniyecegim...
|
||
|
||
tesekkurler kardes deniyecegim... ![]() tşk çalışmaz die düşünen arkadaşlar için söyleyeyim ben kullanıyorum sadce ingilzce tek kötülüğü o türkçesini buldum an konuya ekleyeceğim...
|
||
|
||
tesekkurler kardes deniyecegim... ![]() tşk çalışmaz die düşünen arkadaşlar için söyleyeyim ben kullanıyorum sadce ingilzce tek kötülüğü o türkçesini buldum an konuya ekleyeceğim... ![]() calistigina eminim kardes yoksa burda sunmayacagin kesin, turkce si tabiki daha iyi olur ama bu kadari icin bile tesekkurler.. ellerine saglik |
||
|
||
Kardeş Ellerine Sağlık. Türkçesini en kısa zamanda bekliyoruz ama sanki bunda daha az özellik varmış gibi
|
||
|
||
| Yeni MSN Plus herkese hayırLı oLsun 4 gözLe ßekLiyordum ßakaLım ßekLediğime deyecek mi? | ||
|
||
| paylaşım için tşk türkçe olanını bekliyorum | ||
|
||
bulunca hemen eklicem badboy bulursa ekler bunu söyleyeyim
|
||
|
||
| Paylaşım için teşekkürler... Ancak resmi sitesinde yapılan Açıklamaya göre Türkçe ve birçok dil yakında eklenecek dolayısıyla herhangi bir yama koymayı veya yapmayı düşünmüyorum... | ||
|
||
Paylaşım için teşekkürler... Ancak resmi sitesinde yapılan Açıklamaya göre Türkçe ve birçok dil yakında eklenecek dolayısıyla herhangi bir yama koymayı veya yapmayı düşünmüyorum... tşkler bşi değil...ben bi kaç yama buldum ama atam çevirmediğinden güvenip eklemedim unutum bişiler warsa sen ekle badboy
|
||