|
||
Gerçekten çok hoş bir msn skini.Özellikle bayan msn kullanıcılarının bu skinden hiç sıkılmayacaklarından eminim. ![]() MSN Skin görünümü... ![]() Skin açıklaması: Skinin DiLi ALmancadır.Skini Kurdukdan Sonra DiLiniz Değişecektir.Tekrar Türkçe yapmak için c:/program fLles/msnmessenger dosyasının içindeki "msgslang" Dosyasının bir yedeğini aLın ve bu skini kurdukdan sonra c:/program fiLes/msnmessenger yapıştırın.Yok ßen ßunLarı yapmak istermiyorum diyosanız aşagıdaki dosyayı indirip c:/program files/msnmessenger'ın içine atın. Msn 8.0 da desteklemektedir. Download&Şifre Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not:Rar şifrelidir Rar şifresi Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| bunun şifresi yanlış yardımcı olursan sevinirim | ||
|
||
bunun şifresi yanlış yardımcı olursan sevinirim Şifre düzeltilmiştir...
|
||
|
||
saoL payLaşım için ama ben penbe temayı sevmem hattapenbe renginide sevmem ![]() ama paylaşım için tşk..
|
||
|
||
| "msgslang" dosyasıyı c:/program files/messenger içine attım fakat dil hala almanca başka nasıl değiştireceğim dili?? |
||
|
||
| Senin Messengerın sürümü nedir? | ||
|
||
| msn live skin'i türkçeleştiremediğim için bütün msn'yi silip hepsini tekrar yüklemek zorunda kaldım |
||
|
||
msn live skin'i türkçeleştiremediğim için bütün msn'yi silip hepsini tekrar yüklemek zorunda kaldım Bu Tema 7.5 içindir. Live 8 için Arıyorsan TIKLA Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Tşkkürler ama bnm işime yaramaz... | ||
|
||
tşklr
|
||