|
||
Buyrun Size Basit Bir Yöntem Neti Hızlandırmak İçin.Alta Resim Koydum Resim 3 tane dir tek resim halinde gözüküyor arka arkaya qeliyor.![]() |
||
|
||
| sağol ama bu yöntem işe yarıyormu? | ||
|
||
Ben Yapıyorum İşim YArıyor.
|
||
|
||
| bu bahsettiğin interneti hızını hissetircek derecede etkilemez.ama işaretli yerlerdeki her simge arka planda biz görmesekte ramimizden yer.ve işaretlediğin bölgelerdeki simgeler ne kadar azaltılırsa internette olmasada makina hızında hissedilir bi hızlanma gösterilir. | ||
|
||
| ilginç bi yöntem denemek en güzeli ni bakalım ellerine sağlık... | ||
|
||
emeğin için tşkler
|
||
|
||
| vallahi süper abi emege saygı valla | ||
|
||
Bilgisayarı hızlandırabilir doğru ama internet ile pek etkisi olacağını sanmıyorum.Arkaplanda çalışan ve internet kullanan program varsa onları kapatabilirsiniz, bu işlem hızlandırabilir.Ama simge sayısıyla olacak bir şey değil bu.
|
||
|
||
Bilgisayarı hızlandırabilir doğru ama internet ile pek etkisi olacağını sanmıyorum.Arkaplanda çalışan ve internet kullanan program varsa onları kapatabilirsiniz, bu işlem hızlandırabilir.Ama simge sayısıyla olacak bir şey değil bu. ![]() Evet interneti hızlandırmayla bi ilgisi yok bunun sadece bilgisayarı rahatlatma yapabilir azda olsa performansı artırabilirsiniz Ancak şunuda unutmayalım ki bilgisayarda ne kadar program çalışırsa nette onun oranında azda olsa yavaşlar
|
||
|
||
| Ama işte yavaşlayan internet değil orada, kullandığımız tarayıcı etkilenebilir.Yavaşlayan internet değil, kullandığımız yazılım yani. | ||