FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: Kişi Listem Silindi şimdi ne yapacağım?

Sayfa: [ 1 ]

yalcincaglar 08.06.2006 15:35:56
abi konuyu nereye acacağımı bilemedim bir sorunum var msn mdeki kişiler baskası tarafından silindi o adresleri tekrar eklemenin bir yolu varmı nereden ulasabilirim ? yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkürler...

Mondy 19.06.2006 16:24:56
Önceden ßir kişi Listesi oLuşturmuşmuydun?

σzαη.єχє 21.03.2007 11:20:39
Öncelikle Konu Çok önce Açılmış Fakat Bilgi Vermek Amacıyla Cevap Yazıyorum Ki Başkalarına Aynı Sorun Olduğunda Tekrar Açılmasın..Kişi Listenizdeki Kişiler Başkası Tarafından Silindiyse Bu Kişileri Getirmenin Bir Yolu Var oda Önceden Kişi Listenizi Yedeklemektir..Fakat Yedeklemediyseniz Malesef Geri Getiremessiniz..
Kişi Listemi Nasıl Yedeklerim?
Msn Penceresi Açıkken Kişiler/Anlık İleti Kişilerini KAydet Düğmesine Basarak Kişi Listenizi Yedekleyebilir Daha Sonrada Anlık İleti Kişilerini Al Diyerekte Başka Bir Msn Adresine Geçirebilirsiniz..Ayrıca Önceden Konuştuğunuz Kişilerin Konuşmalarını Kayıt Ettiyseniz Belgelerim/Alınan Dosyalar Veya Plus Kullanıyorsanız Belgelerim/Sohbet Günlükleri Kısımlarından Kişilerinizin Maillerini Alabilirsiniz
Kolay Gelsin

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker