|
||
| öncelikle çok güzel,geniş içerikli bir forum .. hazırlayanların emeklerine sağlık.. ------------------------------------------------------------------------------------------------ yardım eden olursa sevinirim.. msn profilimde ( messenger sosyal ağ ) bölümünde profil resmim arkadaşlarım tarafından görünsün istemiyorum.. resmimin görünmeMesi için ne gibi bir ayar yapmam lazım _??<!-- google_ad_section_end --> |
||
|
||
Öncelikle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap giriş yapınız. Daha sonra sağ üst tarafta adınızın altında profil sekmesine tıklayınız. Ordan istediğiniz resimi koyup istediğiniz resimleri kaldırabilirsiniz
|
||
|
||
Öncelikle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap giriş yapınız. Daha sonra sağ üst tarafta adınızın altında profil sekmesine tıklayınız. Ordan istediğiniz resimi koyup istediğiniz resimleri kaldırabilirsiniz ![]() öncellikle tşk.ederim,dediğiniz seçeneği biliyorum lâkin; ben, genel olarak resmimin görünmesini istemiyorum.. profil resmimi değiştirdiğimde otomatik olarak hemen dediğiniz bölümde de resim değişiyor.. ya da sadece profil resminin değişmeMesi için ( sabit kalması için bir ayar var mı _? ) |
||
|
||
Alıntı öncellikle tşk.ederim,dediğiniz seçeneği biliyorum lâkin; ben, genel olarak resmimin görünmesini istemiyorum.. profil resmimi değiştirdiğimde otomatik olarak hemen dediğiniz bölümde de resim değişiyor.. ya da sadece profil resminin değişmeMesi için ( sabit kalması için bir ayar var mı _? ) Öyle bahsettiğiniz gibi bi ayar maalesef yok şuanda msnde... |
||