|
||
![]() Download ve hız konusunda sınır tanımayan bir programdır.. Flashget tarzı programlara tas cıkartır.. Kesinlikle bilgisayarınızda olması gereken bir program. Program Full ve Lisanslıdır! Kurulum ve Bilgiler IDM'yi bilgisayarınıza kurduktan sonra sağ alttan IDM simgesine sağ tıklayıp çıkış yapın. İndirdiğiniz klasörden çıkan Patch5xx dosyasını IDM'nin kurulu olduğu yere atın. Orada açın. Patch e tıklayın 5 sn bekleyin işlem tamam. Rapidshare Download Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MultiUpload Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Dil dosyası eksik dostum, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap buradaki dosyalarla Türkçe yapabildim senin dosyanla olmadı. sorun yasayan arkadaşlar bu linkteki dosyaları programın kayıtlı oldugu dizinde Ashampoo Burning Studio 10\lang klasörüne kopyalayıp setting den türkçe olarak seçebilirler |
||
|
||
Dil dosyası eksik dostum, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap buradaki dosyalarla Türkçe yapabildim senin dosyanla olmadı. sorun yasayan arkadaşlar bu linkteki dosyaları programın kayıtlı oldugu dizinde Ashampoo Burning Studio 10\lang klasörüne kopyalayıp setting den Türkçe olarak seçebilirler Ashampoo mu ?
|
||
|
||
bos bu *** adam gıbı lınk koyun yada mılletı bos yere oylamayın be Küfür Yasak!!! |
||
|
||
Yukarıdaki linklerin hepsi sağlam. Nasıl dosya indirceğinizi bilmiyorsanız sorup bilgi alabilirdiniz. Küfür ederek ne kadar aciz olduğunuzu gösterdiniz.
|
||